canım kardeşime

2.601 görüntülenme · 8 yanıt

Paylaş:
elifimbenim(MERHUME)

elifimbenim(MERHUME)

Mübarek Üye · 1.642 mesaj

:a14::a14: canım kardeşim namerve doğum günün kutlu olsun RABBİM den sana niçe doğum günlerinin sağlıklı.sihhatli.mutlu. ibadetli eşinle çocuğunla bir ömür geçirmeni diliyorum.:a07::a07: iyiki varsın iyiki RABBİM seni benim kardeşim olmanı nasip görmüş.senin gibi bir kardeşi ALLAH herkese nasip etsin.:a14::a14::a15::a15:
can kırıkları

can kırıkları

Mübarek Üye · 1.967 mesaj

Rabbim hayırlı sağlıklı ve sıhhatli bir ömür nasip etsin kardeşimize......Elifimbenim kardeşmizin doğum gününü gerçektende çok cana yakın kutlamışsınız cümlelerinizle. hakikaten sitede yüzlerini görmediğimiz ne çok kardeş,abi,abla edindik iyi ki herkez bu sitede
_ZÜMRA_

_ZÜMRA_

Mübarek Üye · 9.962 mesaj

maşallah ne güzel kardeş sevgisi Allahım namerve kardeşimize ailesiyle birlikte sağlıklı, hayırlı bir ömür versin inşallah. :)
elifimbenim(MERHUME)

elifimbenim(MERHUME)

Mübarek Üye · 1.642 mesaj

sıla1 maşallah ne güzel kardeş sevgisi Allahım namerve kardeşimize ailesiyle birlikte sağlıklı, hayırlı bir ömür versin inşallah. :)

can kırıkları Rabbim hayırlı sağlıklı ve sıhhatli bir ömür nasip etsin kardeşimize......Elifimbenim kardeşmizin doğum gününü gerçektende çok cana yakın kutlamışsınız cümlelerinizle. hakikaten sitede yüzlerini görmediğimiz ne çok kardeş,abi,abla edindik iyi ki herkez bu sitede

selamün aleyküm kardeşlerim ALLAH sizden razı olsun:a14:kardeşim bir melek gibidir kanatları yok sadece olsa her yere yetişir inanın:a35:evet burada kimse kimseyi yüz yüze tanımasada hepsi ayrı bir değer taşıyor bence bu çok üyük bir şey benim düşünçem bu kimse kimsenin dedikodusunda değil bir koşturmaça bir yarış kim nasıl kime yardım edebilir ve dinimizi daha iyi tanıyp uygulamak niyetiyle RABBİM İNŞALLAH buradaki tüm kardeşlerimin emeklerini boşa çıkarmaz tabiiiii..... site kuruçularımızda dahil onların sayesinde bu yola koyulduk ALLAH.C.C onlardanda razı olsun ve tüm ölmüşlerinii cennetıyle müjdelesin...hepinizi çok seiyorum tıpkı kardeşimi sevdiğim gibi ALLAHA emanet olun tüm kardeşlerim:a15::a15::a15::a15::a35:

]
Çeşm-i Bülbül

Çeşm-i Bülbül

Mübarek Üye · 13.384 mesaj

Yeni yaşı hayırlı olsun..
Rabbim sağlıklı sıhhatli iman dolu uzun bir ömür nasip eylesin...
.....

Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..

NFK
acem_kizi

acem_kizi

Mübarek Üye · 891 mesaj

Allah niye hayırlı yaşlar nasip etsin inşallah :)
namerve

namerve

Kıdemli Üye · 205 mesaj

Selamün Aleyküm.Canım Ablacım,öncelikle ben İslamiyet gen.tr.yöneticilerine çok,çok teşekkür ederim bu kadar ince nazik düşünüp dogum günümü kutladıkları için.Allah razı olsun.İyiki bende senin gibi bir ablaya sahibim.Sıla,ya,Şehadet gülü,ne, can kırıklarına,Acem kizi,na çok,çok teşekkür ederim.Allah hepinizden razı olsun.ilk başta islamiyet.gen.tr.yöneticileri olmak üzere tüm müslüman aleminin ve sitedeki cümle kardeşlerimin kandili mubarek olsun.Rabbim herkezin duasını kabul etsin inşallah.Allaha emanet olun
TakeOne

TakeOne

Mübarek Üye · 6.069 mesaj

Rabbim hayırlı bir ömrü nasip etsin sana.

kasım hadi

kasım hadi

Mübarek Üye · 5.714 mesaj

Allah hayırlı ömürler nasip etsin.amin.
Selametle
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.