İslâmî Hayat Her Zaman Yaşanabilir
11.693 görüntülenme · 49 yanıt
Alemlerin Rabbi olan Allah Azze ve Celle kalplerimizi iman aşkıyla donatsın inşallah razı olduğu kullardan eylesin inşallah ...
Allah Teâla c.c razı olsun inşallah Elinize yüreğinize sağlık ...
Allah Teâla c.c razı olsun inşallah Elinize yüreğinize sağlık ...
açıkcası bende hep bu düşünce vardı hepsini yapamıyorum diye yaptığım ibadetleride terkediyordum..ama şimdi bunun ne kadar yanlış olduğunu anladım..Allah razı olsun
Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed
çok dogru yazdıkLarın.Her Zaman her yerde yaşanır.önemLi oLan insanın istemesi.yeterki istesin insanoğlu...
Her şeyinizi kaybedebilirsiniz; ama ümidinizi asla! Çünkü ümidini kaybeden her şeyini kaybetmenin de ötesinde kayıplara düşmüş demektir.
– De ki: “Ey çok günah işleyerek kendi öz canlarına kötülük etmede ileri giden kullarım! ALLAH (cc)ın rahmetinden ümidinizi kesmeyiniz. ALLAH (cc) dilerse bütün günahları mağfiret eder. Çünkü Gafur ve Rahimdir: Çok affedicidir, merhamet ve ihsanı fazladır. (zümer süresi-53)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/11366-islami-hayat-her-zaman-yasanabilir · 26.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- İslam cumhuriyet rejiminde saltanata nispetten çok daha iyi yaşanabilir. Tasavvûf 11 cevap
- Gerçek sevgi ancak saygı ile yaşanabilir Genel Konular 1 cevap
- Aşk Hangi Koşullarda Yaşanabilir? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 2 cevap
- İslami Chat,İslami Sohbet,Dini Chat,Dini Sohbet Mutlaka Okunsun...!!! Boykot 7 cevap
- Avrupa'da İslami Hayat - İslam Dini El Kitabı Kitap Tavsiyesi ve Tanıtımı 5 cevap
- ஃ HAYAT İMANLA HAYAT bulur ஃ Dini sohbet 48 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.