İslâmî Hayat Her Zaman Yaşanabilir

11.693 görüntülenme · 49 yanıt

Paylaş:
özelim

özelim

Aktif Üye · 53 mesaj

mümin insanda hiçbir zaman yeise düşmeyip Allahtan ümidi kesmemelidir.Allah razı olsun
dj hüzün

dj hüzün

Yeni Üye · 6 mesaj

teşekkürler
turk182m_1

turk182m_1

Üye · 20 mesaj

Alemlerin Rabbi olan Allah Azze ve Celle kalplerimizi iman aşkıyla donatsın inşallah razı olduğu kullardan eylesin inşallah ...

Allah Teâla c.c razı olsun inşallah Elinize yüreğinize sağlık ...
PeNYe.Zz

PeNYe.Zz

Kıdemli Üye · 353 mesaj

açıkcası bende hep bu düşünce vardı hepsini yapamıyorum diye yaptığım ibadetleride terkediyordum..ama şimdi bunun ne kadar yanlış olduğunu anladım..Allah razı olsun
Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed
TRHACKER

TRHACKER

Mübarek Üye · 2.454 mesaj

allah razı olsun güzel paylaşım emeğine sağlık

selam...dua....muhabbet ile kal
zeynomis

zeynomis

Kıdemli Üye · 379 mesaj

Rabbim razı olsun çok güzel bir yazı paylaştınız kardeşim. Zaten Ahmet Şahin çok beğendiğim bir yazarlardan biri.İnşallah bu faydalı bilgilerinden daha çok istifade edelim kardeşlerim...
allies

allies

Mübarek Üye · 702 mesaj

Allah razı olsun bende ümitsizlik ve çaresizlik arasında kıvranıp duruyordum. SübhanAllah yardım ediyor. insallah hep sevdigi kullardan oluruz. Rabbim rahmetini ve merhametiniz bizden esirgeme. AMİN !!!
AGD-NesLiNuR

AGD-NesLiNuR

Kıdemli Üye · 118 mesaj

çok dogru yazdıkLarın.Her Zaman her yerde yaşanır.önemLi oLan insanın istemesi.yeterki istesin insanoğlu...
hasgül

hasgül

Mübarek Üye · 1.965 mesaj

Her şeyinizi kaybedebilirsiniz; ama ümidinizi asla! Çünkü ümidini kaybeden her şeyini kaybetmenin de ötesinde kayıplara düşmüş demektir.

– De ki: “Ey çok günah işleyerek kendi öz canlarına kötülük etmede ileri giden kullarım! ALLAH (cc)ın rahmetinden ümidinizi kesmeyiniz. ALLAH (cc) dilerse bütün günahları mağfiret eder. Çünkü Gafur ve Rahimdir: Çok affedicidir, merhamet ve ihsanı fazladır. (zümer süresi-53)
Werda

Werda

Kıdemli Üye · 226 mesaj

islami hayat her zaman yasanabilir, yeter ki bunu gerçekten isteyelim ve dua edelim. Allah paylasimda emegi geçenlerden râzi olsun..

Selam, dua ve hep du ile...
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.