subhanallah kardeşlerimiz şehit oldu...Allah ailelerine yardım etsin...Allah bizlere de nasip etsin...Allah şahitdir ki, hepsi samimi kardeşlerdi...Sadece Allah ın kelimesini yucetlmek için bu yola çıktılar...Allah şehadetlerini kabul etsin...
Azerbaycanlı şehitler...
922 görüntülenme · 2 yanıt
Müminlerdendir o erler ki Allah'a verdikleri ahde sadakat gösterdiler. Kimi adağını ödedi (canını verdi), kimi de beklemektedir. Onlar, ahidlerini hiç değiştirmediler. (Ahzab 23)
subhanallah kardeşlerimiz şehit oldu...Allah ailelerine yardım etsin...Allah bizlere de nasip etsin...Allah şahitdir ki, hepsi samimi kardeşlerdi...Sadece Allah ın kelimesini yucetlmek için bu yola çıktılar...Allah şehadetlerini kabul etsin...
Zeynep.., post: 1244806, member: 103744Allah sehadetlerini kabul etsin .
aminnn kardeşim...Allah bizlere de nasip etsin..Allah niyyetimizi surekli yenilemegi nasip etsin...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/67421-azerbaycanli-sehitler · 24.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Kendi Cenaze Namazini Kilan Şehitler ! Dini Hikayeler 11 cevap
- Şehitler Ölmez- Vatan Bölünmez! Boykot 9 cevap
- şehitler ölmez Şiirler 2 cevap
- ilk şehitler Ashab-ı Kiram (Sahabeler) 2 cevap
- AGD Bahçelievler'den Şehitler Ayı Etkinliği! Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 1 cevap
- GÜLÜMSEYEN ŞEHİTLER *VİDEO* Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 13 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.