şöför:):)

1.804 görüntülenme · 11 yanıt

Paylaş:
ayşe.a

ayşe.a

Mübarek Üye · 3.140 mesaj

Birgün taksiye binen bir müşteri şoföre birşey sormak için arkadan şoförün omzuna hafifçe dokunur . O anda şöför çığlığı basar arabayı bir sağa bir sola savurmaya başlar bir süre sonra bir ağaca çarparak durur . Bir daha asla böyle birşey yapmamasını söyler müşteriye . Müşteri şaşkındır ufacık bir dokunmanın onu o kadar korkutabileceğini tahmin edemediğini söyler . Şoför biraz daha sakinleştikten sonra müşteriye dönerek ; kusura bakmayın bu taksi şoförlüğündeki ilk günüm 20 yıldır cenaze arabası şoförlüğü yaptım da der …

lütfi

lütfi

Mübarek Üye · 2.120 mesaj

Şoför'de haklı ne yapsın 20 yıl sonra bu işi yaparsa böyle olur.
Selam ve dua ile
ayşe.a

ayşe.a

lütfi
Şoför'de haklı ne yapsın 20 yıl sonra bu işi yaparsa böyle olur.
Selam ve dua ile

demi ama abi yaa:):)
aşk çiçeği

aşk çiçeği

Mübarek Üye · 526 mesaj

müşterinin yerinde olmak istemezdim
ayşe.a

ayşe.a

aşk çiçeği, post: 1230980, member: 82164müşterinin yerinde olmak istemezdim

hangi müşterinin şimdi şöförlük yaptığı yerdeki müşteri mi eski işindeki müşteri mi:a21:
aşk çiçeği

aşk çiçeği

Mübarek Üye · 526 mesaj

Him
güzel soru şimdiki şöförlük yaptiği müşteri yernde olmak istemezdim onun yerinde olsam zaten direk önceki müşteri olurdum
ayşe.a

ayşe.a

aşk çiçeği, post: 1231944, member: 66278Him
güzel soru şimdiki şöförlük yaptiği müşteri yernde olmak istemezdim onun yerinde olsam zaten direk önceki müşteri olurdum

süppersin aşk çiçeği yaa :):)
:a16:
ayşe.a

ayşe.a

azcık karıştı sanki ama neyse gül geç be aşk çiçeği :a26:
_şimal_

_şimal_

Mübarek Üye · 3.231 mesaj

hehe süperdi:a12:
ayşe.a

ayşe.a

_şimal_, post: 1232508, member: 82440hehe süperdi:a12:

sağol kuşumm:a14:
bir_umut

bir_umut

Mübarek Üye · 2.564 mesaj

:a01::a01: teşekkürle ayşe güzeldi..yalnız kafamda öyle yer etmiş ki "şöfföör şöfföörr" diye hemen baktım :a01: bi zamanlar kazımışlardı beynimize :)
ayşe.a

ayşe.a

bir_umut:a01::a01: teşekkürle ayşe güzeldi..yalnız kafamda öyle yer etmiş ki "şöfföör şöfföörr" diye hemen baktım :a01: bi zamanlar kazımışlardı beynimize :)

okuyan gözlerine sağlık canım, evet bi zamanlar ne modaydı şöföörr demi:a37: :a16:
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.