kıyamet geliyor !!

4.674 görüntülenme · 26 yanıt

Paylaş:
ksturan

ksturan

Yeni Üye · 3 mesaj

s.a ben 18 yaşımdayım bu olay 2 ay oldu aklımdan gitmiyor olayı anlatıyım :

yatıyordum uyumusum rüya görüyorum anlamısdım ama gercek gibiydi rüyada olduğumu biliyorum ama bir türlü kalkamıyordum rüyamda azrail vardı ne kadar sevdiğm varsa hep canını aldı bazıları deprem bazıları zehirlenerek bazıları da elektirik çarparak öldü vew en sonunda rüyadan kalktım ama kıpırdayamıyordum
birden gördüğüm azrail sandığım şey bana doğru yükselerek geldi öleceğimi sanmısştım ama ölmedim iki kulağımın yanına gelerek bişiyler söledi vee en sonunda birdan kiyamet geliyor hazırlan diyerek bağırdı çok korkdum ne yapcam bilmiyorum 2 ay geçti unutamıyorum

ve amcam askerde komutanına elektirik çarpmış onu kurtarıyım derken kendide çarpılmış ve sehit oldu amca oğlum zehirlendi midesi yandı ve şimdi ölüm döşeğinde Allah teala yarımcımız olsun
AY-YA

AY-YA

Mübarek Üye · 2.370 mesaj

Çok ilginç anlattıkların kardeşim nedim bilmiyorum şaşırdım Rabbim yar ve yardımcınız olsun...
Emine Emel

Emine Emel

Kıdemli Üye · 397 mesaj

banada çok ilginç geldi bize düşen görevimizi yapalım
ne yaparsa rabbim güzel yapar gerisini rabbime havale et
allah yar ve yardımcın olsun ablam
Guo1903

Guo1903

Mübarek Üye · 2.657 mesaj

İlginç gerçekten..Hakkınızda ve hakımızda hayırlısı olsun..
ksturan

ksturan

Yeni Üye · 3 mesaj

cami hocasına gittim caminin oda karabasan dedi ama benim gördüğüm melek beyaz dı ve can alıyordu kıyamet yaklaştı arkadaşlar hazırlıklı olalım ben o meleği görünce canımı alcak sandığımda sanki tüm herşey bitmiş gibiydi bu bana bir şans gibi sizinde şansınız var hala
VaVeyla

VaVeyla

Mübarek Üye · 11.102 mesaj

aleyküm selam
gerçekten çok garip
ne diyelim allah yardımcımız olsun
(zaten kıyamet alametleri de bir bir oluyor)
allah imandan ayırmasın
emretorun

emretorun

Aktif Üye · 80 mesaj

Bende 3-4 ay önce rüyamda azraili gördüm ve öleceğimi sandım ve kulağıma namaz kıl deyip gitti.Allah yar ve yardımcımız olsun.
hazan nisan

hazan nisan

Üye · 37 mesaj

ilginç......................................................
Ayşegül00

Ayşegül00

Mübarek Üye · 1.408 mesaj

allah yardımcımız olsunnnnnnnnnnnnnnn....
kral_hakan

kral_hakan

Üye · 41 mesaj

allahuekber kardeeşim sana tavsiyem allahresulüne bol bol salavat getir. ve rüyalara fazla takılma unutmaki rüyalarla yollar belirlenmez ve çokça tövbe ve istiğfar et yaptığın yanlışların varsa düzelt ve günde düzenli bir şekilde kuranı kerim oku allaha emanet ol ve olun allah (c.c.) daim yardımcın olsun amin.
bişde unutmadan namazlarını vaktinde ve elinden geldiğince dosdoğru kıl...
*ayşe*

*ayşe*

Mübarek Üye · 1.076 mesaj

Kardesım hayır olsun.bence de ruyana odaklanma, gordun ve gectı.Fakat ders

almaya calıs.Rabbım bu ruyayı nıye gormenı nasıp ettı bır dusun.bızım de dusunmemız

gerek tabı.Rabbım bızlerın günahlarını affetsın ınsalllah.namazlarını dosdogru kılan,

emırlerını yerıne getıren kulllarından eylesın ınsallah.

Allah'a emanet olun.

Selametle...
cakdoc

cakdoc

Mübarek Üye · 1.507 mesaj

hayirdir insallah kardesim..
erzsalih

erzsalih

Mübarek Üye · 967 mesaj

cok ilginç rabbim hayırlı olmasını nasip eder. sehit olanlara Allahtan rahmet dilerim
ceylin2009

ceylin2009

Yeni Üye · 0 mesaj

Allahc.c. yardimcin olsun..herseyi Allahc.c. bilir
huzurpınarı

huzurpınarı

Mübarek Üye · 888 mesaj

RABBİM yardımcın olsun kardeşim.....
MehmetSanli

MehmetSanli

Kıdemli Üye · 213 mesaj

Hayirdir insallah kardes. Olumlu dunya her zaman her anda kiyamet kopabilir. Ilmi rabbimizde.
semra_06

semra_06

Aktif Üye · 84 mesaj

ilginç hayırlısı olsun cümlemize rabbim hayırlısını versin
Gök Kubbe

Gök Kubbe

Mübarek Üye · 3.422 mesaj

selamun aleyküm kardeş belki uyandıktan sonra gördüğünüz şey üç harflilerdir bazen yapıyolar öyle şeyler hem onları gördüğün zamanlardada kıpırdıyamıyor ses çıkaramıyormuşsun öyle okudum öyle duydum rabbim hakkınızda hayırlı olanı verir inşallah.....::(
mürmüdük

mürmüdük

Mübarek Üye · 6.952 mesaj

ksturan, post: 1041332, member: 84228s.a ben 18 yaşımdayım bu olay 2 ay oldu aklımdan gitmiyor olayı anlatıyım :

yatıyordum uyumusum rüya görüyorum anlamısdım ama gercek gibiydi rüyada olduğumu biliyorum ama bir türlü kalkamıyordum rüyamda azrail vardı ne kadar sevdiğm varsa hep canını aldı bazıları deprem bazıları zehirlenerek bazıları da elektirik çarparak öldü vew en sonunda rüyadan kalktım ama kıpırdayamıyordum
birden gördüğüm azrail sandığım şey bana doğru yükselerek geldi öleceğimi sanmısştım ama ölmedim iki kulağımın yanına gelerek bişiyler söledi vee en sonunda birdan kiyamet geliyor hazırlan diyerek bağırdı çok korkdum ne yapcam bilmiyorum 2 ay geçti unutamıyorum

ve amcam askerde komutanına elektirik çarpmış onu kurtarıyım derken kendide çarpılmış ve sehit oldu amca oğlum zehirlendi midesi yandı ve şimdi ölüm döşeğinde Allah teala yarımcımız olsun

Allahcc herşeye kaadirdir...
Gök Kubbe

Gök Kubbe

Mübarek Üye · 3.422 mesaj

Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.