Benim icin sevisenlere muhakkak benim muhabbetim hak olur.Benim icin birbirlerini ziyaret edenlere,muhakkak benim muhabbetim hak olur.Ve benim icin birbirlerine bezleden,ata,ihsan ve ikramda bulunanlara muhakkak muhabetim hak olur.Ve benim icin birbirilerine sadakat gösterenlere muhabberim muhakkak olur.Benim icin birbirlerine yardim edenlere muhakkak muhabbetim hak olur.Hic bir mü´mine yokdur ki,kendi sulbünden üc evladi büluga ermeden ahirete göcerse,Allah teala fazl u keremi ve rahmetiyle,onlari cennetine koymasin..
....
906 görüntülenme · 4 yanıt
Yine Cenab-i hakk buyuruyor ki:
Benim icin sevisenlere muhakkak benim muhabbetim hak olur.Benim icin birbirlerini ziyaret edenlere,muhakkak benim muhabbetim hak olur.Ve benim icin birbirlerine bezleden,ata,ihsan ve ikramda bulunanlara muhakkak muhabetim hak olur.Ve benim icin birbirilerine sadakat gösterenlere muhabberim muhakkak olur.Benim icin birbirlerine yardim edenlere muhakkak muhabbetim hak olur.Hic bir mü´mine yokdur ki,kendi sulbünden üc evladi büluga ermeden ahirete göcerse,Allah teala fazl u keremi ve rahmetiyle,onlari cennetine koymasin..
RE: ....
Allah razı olsunkardeş.
Allah razı olsunkardeş.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/5974-konu · 30.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- 8 Mart 2009'a Az Kaldı. Salavat kampanyası başladı. hedef 1 milyon salavat. haydi sa Peygamberimiz Hz. Muhammed ( sav ) 1.954 cevap
- 8 MART 2009 a az kaldı. Salavat kampanyası başladı.hedef 20.000.00 Peygamberimiz Hz. Muhammed ( sav ) 1.700 cevap
- 15.Şubat.2011 'e az kaldı. Salavat Kampanyası Başladı. Hedef : 25.000.000 Peygamberimiz Hz. Muhammed ( sav ) 1.061 cevap
- AŞKLARIN EN GÜZELİNE SALAVAT GETİRELİM Peygamberimiz Hz. Muhammed ( sav ) 906 cevap
- ŞEFAAT İSTERSİNİZ DİMİ!!!! Peygamberimiz Hz. Muhammed ( sav ) 475 cevap
- Yeni Salavat Kampanyamız 3-4 Şubat 2012'ye kadar.. Hedef: 25.000.000 Peygamberimiz Hz. Muhammed ( sav ) 461 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.