🔒 2012 Kutlu Doğumda Peygamberimizin Ruhuna Hediye Edilecek İhlas Hatmine Var mısın?

170.009 görüntülenme · 2.727 yanıt

🔒 Konu kilitli Son sayfaya git →
Paylaş:
YAGMURBEY

YAGMURBEY

Yeni Üye · 0 mesaj

Dağ Çiçeği

Ben de katılmaya çalışırım elimden geldiğince
Büyük teyzemizi kaybettik,bir taraftan ona Kelime-i Tevhid okuyorum
Aslında konu açacaktım,sitedeki arıza dönemine denk geldi
Yinede açmayı düşünüyorum,Allah kabul etsin inşallah B)
allah rahmet eylesin ..kelimeyi tevhid formunda bir tane duası yapılmayan var onu iştersen alabilirsin..allaha emanet kalın
kardelele

kardelele

Mübarek Üye · 15.425 mesaj

Kalan 300 adet ben okudum.allah kabul etsin .selametle kalin.
YAGMURBEY

YAGMURBEY

Yeni Üye · 0 mesaj

kardelele, post: 1179456, member: 86712Kalan 300 adet ben okudum.allah kabul etsin .selametle kalin.
allah razı olsun efendim..tüm ölmüşlerimizin ruhlarına gitsin inşallah..
YAGMURBEY

YAGMURBEY

Yeni Üye · 0 mesaj

3. ____1.100_____(19.ekim. 2009)

okunan....300
kalan.......800

ALLAH kabul etsin insallah

ölmüşlerimizin ruhlarına gitsin inşallah

isim listesi yapmıyorum katılmak işteyen arkadaşlarımız kendi okuduğu adedi kendi düşerse sevinirim ..allaha emanet kalın..
lale&gül

lale&gül

Mübarek Üye · 2.137 mesaj

selamün aleyküm 100 adet okurum inşallah
Rasûlullah (sav) buyuruyor: “Dünya tatlıdır ve manzarası hoştur. Şüphesiz ki Allah dünyanın idaresini size verecek ve nasıl davranacağınıza, ne gibi işler yapacağınıza bakacaktır. O halde dünyadan sakının…” (Müslim, Zikr 99)
YAGMURBEY

YAGMURBEY

Yeni Üye · 0 mesaj

okunan....400
kalan.......700

isim listesi yapmıyorum katılmak işteyen arkadaşlarımız kendi okuduğu adedi kendi düşerse sevinirim ..allaha emanet kalın..
YAGMURBEY

YAGMURBEY

Yeni Üye · 0 mesaj

okunan....500
kalan.......600

AFRA_NUR

AFRA_NUR

Mübarek Üye · 2.128 mesaj

eselamu aleyküm
benim yazım okunmamış sanırım.düşülmemiş sayı.bu haftanınkini okudum ben ama her hafta yazamayabilirim fakat ölüm olmassa her hafta 100 okurum yazmıştım.neyse madem dikkate alınmadı yazabilirsem sizde düşersiniz.selametle
YAGMURBEY

YAGMURBEY

Yeni Üye · 0 mesaj

AFRA_NUR, post: 1179537, member: 98391eselamu aleyküm
benim yazım okunmamış sanırım.düşülmemiş sayı.bu haftanınkini okudum ben ama her hafta yazamayabilirim fakat ölüm olmassa her hafta 100 okurum yazmıştım.neyse madem dikkate alınmadı yazabilirsem sizde düşersiniz.selametle

s.a okudum düşümü kendiniz yaparsanız sevinirim ..her hafta dedim ama şükür allaha daha birgünde 3.cü hatim bitti bitecek... ne zaman girerseniz düşümü kendiniz yapın rica ederim ...allahın emanetinde kalın...benim için değerlisiniz hepiniz..hoşçakalın dua ile kalın..
YAGMURBEY

YAGMURBEY

Yeni Üye · 0 mesaj

okunan....800
kalan.......300

isim listesi yapmıyorum katılmak işteyen arkadaşlarımız kendi okuduğu adedi kendi düşerse sevinirim ..allaha emanet kalın
kardelele

kardelele

"selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatuhu"
yağmurbey kardeşim. Elinizdeki duasi yapilmayan kelimeyi tevhiti rahmetlik babam için bağişlarsaniz çok mutlu olurum.allaha emanet olun.selametle kalin.allah yar ve yardimciniz olsun.
Dağ Çiçeği

Dağ Çiçeği

Mübarek Üye · 1.779 mesaj

kardelele, post: 1179121, member: 9204Dağ çiçeği kardeşim.allah rahmet etsin.mekani cennet olsun canim benim.
1 yasini şerif okuyacağim.allahin izniyle selametle kalin.

Canım..Allah razı olsun.Tüm ölmüşlerinize rahmet eylesin inşallah.

YAGMURBEY, post: 1179360, member: 89918allah rahmet eylesin ..kelimeyi tevhid formunda bir tane duası yapılmayan var onu iştersen alabilirsin..allaha emanet kalın

kardelele kardeşim niyetlenmiş.Ona hediye edebilirsiniz.Allah kabul etsin inşallah.
kardelele

kardelele

Allah razi olsun canim kardeşim.allah yar ve yardimciniz olsun.selametle kal.
YAGMURBEY

YAGMURBEY

Yeni Üye · 0 mesaj

Dağ Çiçeği, post: 1179566, member: 102495Canım..Allah razı olsun.Tüm ölmüşlerinize rahmet eylesin inşallah.

kardelele kardeşim niyetlenmiş.Ona hediye edebilirsiniz.Allah kabul etsin inşallah.
güzel kardeşim bir tane daha var duası yapılmayan oda sizin olsun olurmu duasını siz yaptırın inşallah..
YAGMURBEY

YAGMURBEY

Yeni Üye · 0 mesaj

arkadaşlar 2 adet ihlas hatmimiz oldu biri dağ çiçeğine biri kardelele kardeşlerimize veriyorum olurmu a.e.o.
Dağ Çiçeği

Dağ Çiçeği

Mübarek Üye · 1.779 mesaj

YAGMURBEY, post: 1179571, member: 77577güzel kardeşim bir tane daha var duası yapılmayan oda sizin olsun olurmu duasını siz yaptırın inşallah..

kardelele kardeşim..Kelime-i Tevhid hatmini kastediyor sanırım.
En azından ben öyle anladım
İhlas hatmini hediye ederseniz çok sevinirim tabiki
Teyzemizin adı Perihan Muratoğlu
Allah kabul etsin inşallah.
YAGMURBEY

YAGMURBEY

Yeni Üye · 0 mesaj

Dağ Çiçeği, post: 1179584, member: 77577kardelele kardeşim..Kelime-i Tevhid hatmini kastediyor sanırım.
En azından ben öyle anladım
İhlas hatmini hediye ederseniz çok sevinirim tabiki
Teyzemizin adı Perihan Muratoğlu
Allah kabul etsin inşallah.
ben sizede bir tane kelimeyi tevhid hatmi verdim o ayrı güzel kardeşim ayrıca bir ihlas hatmi var size oldumu sorun yok sanırım..
YAGMURBEY

YAGMURBEY

Yeni Üye · 0 mesaj

okunan....1000
kalan.......100

isim listesi yapmıyorum katılmak işteyen arkadaşlarımız kendi okuduğu adedi kendi düşerse sevinirim ..allaha emanet kalın
KÖRDÜĞÜM

KÖRDÜĞÜM

Mübarek Üye · 829 mesaj

100 ben aldım bitmiştr.
YAGMURBEY

YAGMURBEY

Yeni Üye · 0 mesaj

4. ____1.100_____(19.ekim. 2009)

okunan....320
kalan.......780

not..1 ve 2 ci ihlas hatimleri bayan dağ çiçeği ve bayan kardelele ye verilmiştir..allah razı olsun herkesten..
Paylaş:

🔒 Bu konu kilitli; yeni cevap yazılamaz.