13. ____70 000_____(19.eylül. 2009)
okunan.....30.500
kalan........39.500
ALLAH kabul etsin insallah
Hayırlı Bayramlar olsun inşallah ..
592.236 görüntülenme · 9.803 yanıt
YAGMURBEY
Yeni Üye · 0 mesaj
Dağ Çiçeği, post: 1166327, member: 59734Kelime-i tevhid veya tehlil La ilahe illallah demektir. 70 bin kelime-i tehlil okumaya hatm-i tehlil denir.sağolun efendim bayramınız mübarek olsun..
okunan.....30.500
kalan........39.500
Hayırlı Bayramlar olsun inşallah ..
YAGMURBEY
Yeni Üye · 0 mesaj
YAGMURBEY
Yeni Üye · 0 mesaj
deniz yıldızı, post: 1166384, member: 98391Kelime-i tevhid veya tehlil La ilahe illallah demektir. 70 bin kelime-i tehlil okumaya hatm-i tehlil denir.nasılsınız bayan deniz yıldızı..önceki sayfalarda size birşeyler yazdım ama cevap vermediniz..allaha emanet olun..
okunan.....35.000
kalan........35.000
Hayırlı Bayramlar olsun inşALLAH
YAGMURBEY, post: 1166388, member: 102034nasılsınız bayan deniz yıldızı..önceki sayfalarda size birşeyler yazdım ama cevap vermediniz..allaha emanet olun..
YAGMURBEY
Yeni Üye · 0 mesaj
YAGMURBEY, post: 1165424, member: 84228rica ederim ayrıca burada 10.000 ihlas çekince bir hatim sayılıyor ama aslında 1100 adet çekildiği zaman bir ihlas hatmi oluyor...ben form açacağım ama kalbinurlandır adlı bayana bayağı alındım bana nispet yaparcasına kapatılan forumu yeniden açtı...neticede burada allah rızası için ölmüşlerimizin ruhlarına dualar okuyoruz allah kabul etsin..neyse konuyu uzatmayacağım dağ çiçeği ve size çok teşekkür ederim beni yanlız bırakmadınız hiç allahın emanetinde kalın..değiştirmedim bunu yazmıştım..ben burada ceza aldım sebebsiz yere biliyorsun ve kimse ilede işim olmaz ben duamı yapar giderim neticede dediğim gibi ölmüşlerin ruhlarına eda ediyoruz bunları..katılan katılır katılmayan katılmaz farkındaysan ben isim listesi yapmıyorum yapmamda..sözümdeyim her hafta ölmüşlerimizin ruhuna bir tevhid gönderiyoruz şükürler olsun...tekrar sana ve dağ çiçeğine çok tşk ederim beni yanlız bırakmadınız burada allaha emanet olun..
YAGMURBEY, post: 1166400, member: 95570değiştirmedim bunu yazmıştım..ben burada ceza aldım sebebsiz yere biliyorsun ve kimse ilede işim olmaz ben duamı yapar giderim neticede dediğim gibi ölmüşlerin ruhlarına eda ediyoruz bunları..katılan katılır katılmayan katılmaz farkındaysan ben isim listesi yapmıyorum yapmamda..sözümdeyim her hafta ölmüşlerimizin ruhuna bir tevhid gönderiyoruz şükürler olsun...tekrar sana ve dağ çiçeğine çok tşk ederim beni yanlız bırakmadınız burada allaha emanet olun..
YAGMURBEY
Yeni Üye · 0 mesaj
deniz yıldızı, post: 1166401, member: 87466evet hatırladımsağolun..farkındaysanız erkek olarak katılan ben varım ve elimden geldiği kadarda esmalara katılıyorumda...az veya çok okumak önemli değil ben kesinlikle insanlar az okuyor çok okuyor peşindede değilim olsaydım foruma isim listesini asardım..benim için 1 okuyanda bin okuyanda birdir...40 günde 12 kelimeyi tevhid hediye ettik ölmüşlerimize..inşallah daha çokta ederiz hep birlikte...benim sözlerimi yanlış anlamayın sakın..ilgi ve alakanıza çok teşekkür ederim...allahın emanetinde kalın..
tabiki isteseniz kendinide okursunuz, zaten bizim çok az katkımız oluyor
ama siz yinede burda açtınız konuyu
sayenizde dualarda az da olsa katkımız oluyor
asıl biz teşekkür ederiz size
bu konu olduğu sürecede deva edeceğim okumaya inşallah
Rabbime emanet olun...
YAGMURBEY
Yeni Üye · 0 mesaj
YAGMURBEY
Yeni Üye · 0 mesaj
YAGMURBEY
Yeni Üye · 0 mesaj
YAGMURBEY
Yeni Üye · 0 mesaj
YAGMURBEY
Yeni Üye · 0 mesaj
YAGMURBEY
Yeni Üye · 0 mesaj
YAGMURBEY
Yeni Üye · 0 mesaj
YAGMURBEY
Yeni Üye · 0 mesaj
YAGMURBEY
Yeni Üye · 0 mesaj
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/59895-her-hafta-bir-kelimeyi-tevhid-70-000-adet · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.