Kadir Gecemiz mübarek olsun

14.178 görüntülenme · 126 yanıt

Paylaş:
mavci

mavci 🛡

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj

Esselamünaleykum...KADİR GECEMİZ Mübarek Olsun...

Esselamünaleykum...KADİR GECEMİZ Mübarek Olsun...

GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR..
.
huzurpınarı

huzurpınarı

Mübarek Üye · 888 mesaj

hepimizin kandili mübarek olsun hayırlı kandiller....
Su-Eda

Su-Eda

Mübarek Üye · 5.725 mesaj

Amin..Amin...Amin...

Amin..Amin...Amin...

ufuktuncay

ufuktuncay

Mübarek Üye · 533 mesaj

Sealmün Aleyküm Sevgili Kardeşim!

Rabbim bu güzel nidalarını kabul eyler inşallah!
ahde

ahde

Mübarek Üye · 590 mesaj

lalezargül

lalezargül

Üye · 23 mesaj

Kadir gecemiz mübarek olsun...
_YUSUF_

_YUSUF_ 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 4.070 mesaj

Selamün Aleyküm Ve Rahmetullah

Tüm İslam aleminin ve değerli
İslamiyet.gen.tr ailesinin
Kadir gecesini kutlar
Allah'u tealadan hayırlara
vesile olmasını dilerim

Selam Saygı Ve Gönül Dolu Muhabbetlerimle
berat05

berat05 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.767 mesaj

Esselamün Aleyküm ve Rahmetullahi ve Berekatuhu

Esselamün Aleyküm ve Rahmetullahi ve Berekatuhu

Tüm değerli kardeşlerimin ve Müslüman aleminin Kadir Gecesini tebrik ederim

Rabbim bu geceye yakışır şekilde ibadet etmeyi,
Günahlarımızın bağışlanmasını ,ibadetlerimizin kabulünü,
Herşeyin hayırlısına vesile olmasını nasip eylesin inşallah

HAYIRLA ve İBADETLE dolu KADİR GECESİ geçirmemizi diliyorum Allah-ü Teala dan

Selam ve dua ile

Alemlerin Rabbine emanet olunuz
Lâ ilahe İllallah Muhammedun Resullullah
lale&gül

lale&gül

Mübarek Üye · 2.137 mesaj

Amin... Selamun aleykum
sizinde kadir geceniz mubarek olsun
Rasûlullah (sav) buyuruyor: “Dünya tatlıdır ve manzarası hoştur. Şüphesiz ki Allah dünyanın idaresini size verecek ve nasıl davranacağınıza, ne gibi işler yapacağınıza bakacaktır. O halde dünyadan sakının…” (Müslim, Zikr 99)
leyla-1

leyla-1 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.001 mesaj

AMİN AMİN AMİN

Selam Aleyküm kardeşim ALLAH kabul etsin ALLAH razı olsun Rabbim hepimizin dualarını eksiksiz kabul etsin hayırlısıyla inşALLAH.
ALLAH hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına kimselere muhtaç etmesin Rabbim.
ALLAH bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak cennetinden hepimize birer köşk Peygamber Efendimizin Şefaatine nail olmak komşu olmak nasip etsin Rabbim
ALLAH her iki dünyada umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.ALLAH darda olan sıkıntıda olan banada bir dua yok mu diyen bütün kardeşlerimizin dualarını kabul etsin içinde bulundukları sıkıntılardan kurtulup tez zamanda selametine çıkmak nasip etsin Rabbim.
ALLAH ülkemize dirlik düzen geçim bolluk bereket,mutluluk hayırlı rızk kapıları hayırlı iş kısmet kapıları, sağlık afiyet hayırlı yaşlar hayırlı ömürler nasip etsin hepimizin sonunu hayırlara vesile nasip etsin Rabbim.
Hastalara şifa dertlilere deva, borçlulara eda,evsizlere ev, işsizlere iş, eşsizlere eş, çocuksuzlara hayırlı çocuk nasip etsin Rabbim inşALLAH.
Hayatımızdaki engelleri olumsuz düşünceleri hayırsızları çıkmazları çaresizlikleri olumsuzlukları olumluya hayırlıya çevirsin Rabbim kendi rızası için.
Selam ve dua ile ALLAH'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

Bakiler sevgiler adına nice dilekler vardır. Ölümü bile ayırır saymayan gönüller vardır. Mesafeler araya set çekmişse ne çıkar, dualarda birleşen gönüller vardır. Hayırlı kandiller..
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
İNCİ_TANEM

İNCİ_TANEM

Üye · 32 mesaj

Selamun aleykum arkadaslar

Selamun aleykum arkadaslar

Hepınızın kadır gecesinı kutlar dualarınızın kabul olmasını dilerim...
emsal-i nur

emsal-i nur

Kıdemli Üye · 359 mesaj

aminnnnnnnn.Allah razı olsun kardeşim..
buket58

buket58

Mübarek Üye · 1.331 mesaj

Amin cümlemizin inşallah
GEVHER

GEVHER 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 3.971 mesaj

Kadir Gecemiz mübarek olsun.

Rabbim bu gecede edilen duaları ,yapılan ibadetleri , kılınan namazları kabul etsin.
Tüm islamiyet.gen.tr ailesi için , hatırlayabildiğim kardeşlerim için de isim isim dua edeceğim inşaAllah.

Rabbim bu mübarek gecenin feyzinden faydalanmayı nasip etsin cümlemize.
Allah Celle Celalühe emanet olunuz.
hayri07

hayri07

Mübarek Üye · 1.455 mesaj

kadir gecemiz mubarek olsun arkadaşlar.
zekerya bulut

zekerya bulut

Üye · 32 mesaj

kadir geceniz mübarek olsun

kadir geceniz mübarek olsun

sevaplarınız dağlardan büyük,
kalbiniz nur,gönlünüz huzur dolsun.
mekanınız cennet olsun
kandiliniz mübarek olsun......
ceylin2009

ceylin2009

Yeni Üye · 0 mesaj

Kadir Geceniz Mübarek Olsun

Kadir Geceniz Mübarek Olsun

Yakarisim Sanadir Ey Rabbim!
Gecelerden sabahalara, karanliklardan güneslere dogru açilan yüreklerimizin perde arliklarindan süzülen nur katreleriyle geldim kapina!
Biliyorum, güllerden gecer sana giden yollarI Yakarislarla, dualarla, tahiyyatlarla bezenir.
Ey rahmetiyle kalpleri evirip çeviren, Sana kalbimi getirdim.
Ey kalpleri nuruyla sarip oksayan! Onulmaz yaralarla kan-revan kalbim avuçlarimda, kapina geldim.
"Selam olsun ömür seccadesini gönül dergahina serenlere" diyebilmeyi ne çok isterdim, ama biliyorum ne yüzüm var nede hakkim.
Ögrendim ki dua, asigin masuguna bir haber salmasidir; gözyaslariyla yazilmis bir mektubu. Ve bir bekleyistir, istiyakla, korkuyla, ümitle bekleyis.
Iste, zaman her saniyesini balyozlamaktayken ömrün, verilmemis hesaplarin korkusuyla, titreyen yüreklerimizin bir lahsa umut adina geldik kapina Ah gelebildik mi, bir haber var mi affina dair?
Acziyeimi alarak koynuma, bir dervis hirkasiyla, sevgili Eyyüb'unün sabrini yüklenerek gelebilmek isterdim kapina!
Meryem örtülerimle örtünebileseydim Tur Dagindaki o ses bir yanki bulabilseydi ruhumda insanligim adina. Önünde bütün ruhumla secde edebilseydim.
Yeri gögü bagrina basan Ey Rabbim!
Ey gökyüzünü kudretiyle sürmeleyen!
Rahmetini serp taslasan gönüllere Ey Rabbim!
Sanadir münacatim, yalniz Sana olsun askim lutfeyle!
Bir avuç ates böcegi uçuver ne olur zifiri yüreklerimize. Kararan günlerimize, gecelerimize Ve ne olursan ol gel diyen asiklarin hürmetine, ne olur affeyle!
Seni aradim durdum gönüllerin yalnizliginda çöllerinin, menzilsiz yollarinda ve bir katre rahmetine muhtaç topraginda. Ah perde, ah sah damarim! Sefkatinin gölgesine siginiyorum Ya Rabbim!
Hiçligin zerresinden kavrulmaya can attigim demdir. Vedudsun Iltifatina muhtaciz Ya Rabbim! Tenezzül buyur kulununu münacatina.
Dua dua acilirmis Sana giden kapilar. Hüzünlü bir sonbahar günü kapinda yalvarmaya geldim. Senden korkum nar degil, kaybetme korkusudur. Dostu, en sevgiliyi, sila-i rahimi, canani, canda kaybetme korkusu! Umudumsa rizan: iIlahi ente maksudi..
Yüreklerimiz ezik Ya Rabbim! Yüzümüz yerde. Kaldirip basimizi sonsuzluga bakmaya yüzümüz yok! Layik olamadik. Pismanligin dehlizlerinde boguluyorken aglayamadik, derinden sessizce Zayif irademizle, alaca karanlik yüreklerimizle bir damla gözyasi getirebilseydik yürekten, ihlas adina. Biliyorum pismanliklara delil kabul ederdin
Yüregin zayif noktalarinda mahkum oldum nefsimize. Ya Rabbim! Çikar kelepçelerini o aleyhillanenin Çikar ne olur, dostlarinin hatirina.
Azad et Ya Rabbim! Süphlerin oyuncagi olmus aklin nezarethanesinden. Kutlu sevdanin gül kokusundan doya doya içir sinelerimize diri meyyitler gibi degil, sirat-i müstakim üzerinde günahlardan nurunla yikanmis olarak yürümeyi nasib eyle.
Sehirler, evler mezar oldu Ya Rabbim! Her evden ceset kokulari yükseliyor semaya. Bedenler degil ruhlar ölü. Bizi nurunla dirilmeyi nasib eyle.
Biz sanemler insa ettik yüreklerimizde göktelenler boyu. Biz yeryüzü tanrilarinin etegini öptük. Diz boyu battik çirkefine alemin. Sahte dostlari, riyakar asklari çarparak yüzüne insanligin, Sana kosmayi nasib eyle.
Tevbe kapilarinin ardina degin açildigi ve meleklerin kanatlariyla yeryüzüne kapandigi günlerin rahmetinde yüzmekteyken edeb askini gönüllerimize nakset.
Iste can pazarinda canimizi satmaktayiz, bir iltifatin ugruna.
Gülistaninda renksiz, kokusuz bir yaprak olmayi çok görme.
Yüce kapinda kitmir olanlardan eyle.
Elimizden, yüreklerimizden katran rengi günahlar dökülüyor.
Dualari semadan çevrilmeyenler adina, geceleri nurlariyla sabahlara çevirenler adina, samimiyeti nakis nakis ömür gergefine isleyenler adina, tevbe ediyor, af diliyoruz dualarimizla
Ya Rabbim!.. Ben pismanim!.. Ben pismanim!..

Allahim,sen bu gecenin hatrina günahlarimizi af eyle...

AMiN.... AMiN.... AMiN....
emsal-i nur

emsal-i nur

Kıdemli Üye · 359 mesaj

Aminnn.Allah razı olsun...tüm dualarımz kabul olur inş....affediliriz bu gece inş....
Gülfidan

Gülfidan

Mübarek Üye · 679 mesaj

Bütün islam aleminin kadir gecesi mübarek olsun.
mürmüdük

mürmüdük

Mübarek Üye · 6.952 mesaj

Kadir Gecesi Gerçek Kurtuluşumuza Vesile Olsun..

Kadir Gecesi Gerçek Kurtuluşumuza Vesile Olsun..

BÜTÜN GÖNÜLDASLARIN

KADİR GECESI

MUBAREK OLSUN

.......

İSLAM SANCAĞI ALTINDA

GERCEK KURTULUSUMUZA

VESİLE OLMASI

DUASIYLA

........
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.