Birbirimize TEFRİCİYE Okuyalım...
709.295 görüntülenme · 12.019 yanıt
Niyeti : ALLAH'ın izniyle yeni başladığım işte muvaffak olup işe kabul edilmek ,borçlarımı ödemek,sevdiğimle aramızın düzelmesi tekrar beni eskisi gibi sevmesi
Listemiz
Elifimbenim................... 500
hatug ..........................500
sbm..............................344 (okundu)+200(okundu)
yasemin ..........................85 (okundu)+50 (okundu)
hanife abla……………….. ... 500(okundu)100
kırıktesti………………….. 200 (okundu)+250
zencefil_1109................15(okundu)
tek_dileğim....................65(okundu)
serap8191.....................25
burcu......................... 200
gülümse.......................60
fatmaşen......................50
toplam .........................3.144
kalan............................1.300
seckin38, post: 1157449, member: 37970selamün aleykum arkadaşlar istanbuldaki felakete cok uzuldum eger zarar goren varsa burda allah yardımcınız olsun geçmiş olsun şimdi ben 3 yıllık evlıyım evlılıgımın ılk yılında 1 kez düşük yaptım ve ondan sonra cok şükür bi sorun olmamasına karşın evlat sahıbı olamıyorum benım nıyetım hayrılısı ile en kısa zamanada bi evlat sahibi olmak listeye nıyetımı eklermisiniz ben bugun başka bı arkadaşa tefrıcıye cekıcem ama inşallah yarın burdan alırım tefrıcıyemi allah kabul etsin
ooooooooo kimleri görüyorum hoşgeldiniz canım yaseminde kayıt olmuş ben mekselina burada gerçek adımı kullandım canım artık bu sitemizde dua sorunu yaşamayız canım başka dualarda ediyorlar onlarada göz at yasin ihlas ve diğer dualarda okuyabilirsin tabiki vaktin varsa hadi canım yine görüşürüz.:a12:
KırıkTesti
Yeni Üye · 0 mesaj
KırıkTesti
Yeni Üye · 0 mesaj
Niyeti : ALLAH'ın izniyle yeni başladığım işte muvaffak olup işe kabul edilmek ,borçlarımı ödemek,sevdiğimle aramızın düzelmesi tekrar beni eskisi gibi sevmesi
Listemiz
sbm..............................544 (okundu)
yasemin ..........................135 (okundu)
kırıktesti………………….. 450 (okundu)
fatmaşen......................50
aymes……………………50
toplam .........................3.194
kalan............................1.250
fatmaşen, post: 1157517, member: 95570ooooooooo kimleri görüyorum hoşgeldiniz canım yaseminde kayıt olmuş ben mekselina burada gerçek adımı kullandım canım artık bu sitemizde dua sorunu yaşamayız canım başka dualarda ediyorlar onlarada göz at yasin ihlas ve diğer dualarda okuyabilirsin tabiki vaktin varsa hadi canım yine görüşürüz.:a12:
mekselina gerçek adın fatmamı cnm bende varım benide yazın listeye şimdi napmamız lazım okumaya başlamak istiyorum şurda bi rahat rahat tefriciyemizi okuyalım dimi yaa ohhh
KırıkTesti ↗Aleyküm Selam, hoşgeldiniz. Listeyle ilgilenen arkadaş geldiğinde sizide tefriciye sırasına alır inşallah. 50 tefriciyeyi birazdan listeye eklerim. Elinizden geldiğince okumalara katılmaya çalışın olurmu? belki sizin duanız makbüldür. Hem hep birlikte okursak çabucak biter, sıradaki arkadaşlarda fazla beklememiş olurlar
hoşbulduk cnm bende 100 almak istiyorum Allahın izniyle...
KırıkTesti
Yeni Üye · 0 mesaj
KırıkTesti
Yeni Üye · 0 mesaj
ayse.20, post: 1157591, member: 48192hoşbulduk cnm bende 100 almak istiyorum Allahın izniyle...
Allah razı olsun, Allah kabul etsin hemen eklerim :)
KırıkTesti
Yeni Üye · 0 mesaj
Listemiz
sbm..............................544 (okundu)
yasemin ..........................135 (okundu)
kırıktesti………………….. 450 (okundu)
fatmaşen......................50(okundu)
aymes………….......…………50
ayşe.20......................100
toplam .........................3.294
kalan............................1.150
ayse.20, post: 1157600, member: 95570niyetimiz olan listeye kim eklicek cnm
ben geldim ben alayım niyetinizi :) kırıktestimizin dedği Rabbim ondan razı olsun ilgilenmis 3 gunde bir tefriciye bitiriyoruz sizlerde ne kadar okuyabilirseniz sıradaki arkadaşımız için cok smutlu olrum
ayse.20, post: 1157587, member: 73307mekselina gerçek adın fatmamı cnm bende varım benide yazın listeye şimdi napmamız lazım okumaya başlamak istiyorum şurda bi rahat rahat tefriciyemizi okuyalım dimi yaa ohhh
evet canım gerçek adım fatma
sen niyetini yaz buraya senide listeye eklerler burada tefriciyeyi daha çabuk bitiriyorlarmış en fazla 3 gün de bitiyormuş arkadaş öyle diyor evet canım bundan sonra tefriciyemizi rahat rahat okuruz artık..
fatmaşen, post: 1157601, member: 86712canım ben 50 tane salavatı okudum.
ALLAH kabul eder inş.
fatma canım sizin geldiğiniz siteyi azcok tahmin edebiliyorum :) bende tefrciyenin t nin yazılmasını istenmedi bir sitede Rabbim razı olsun canım arkadaşım tarafından buraya yönlendirildim :)
hepiniz hosgelniz araımıza
-Burcu-, post: 1157608, member: 95954fatma canım sizin geldiğiniz siteyi azcok tahmin edebiliyorum :) bende tefrciyenin t nin yazılmasını istenmedi bir sitede Rabbim razı olsun canım arkadaşım tarafından buraya yönlendirildim :)
hepiniz hosgelniz araımıza
hoşbulduk canım çok sağol
ben niyetimi belirttim diğer sayfalarda
tekrar yazmama gerek varmı burayı çok iyi bilmiyorum
yeni üyeyim öğrenicem inşallah
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/68160-birbirimize-tefriciye-okuyalim · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.