Bir fıkra yüzünden tebessüm eksik olmasın dileğimle

1.725 görüntülenme · 10 yanıt

Paylaş:
kimkimdir

kimkimdir

Mübarek Üye · 6.610 mesaj

BİR FIKRA YÜZÜNDEN TEBESSÜM EKSİK OLMASIN DİLEĞİMLE
Adamın biri yeni ulaştığı otele kaydını yaptırır. Odasına girdiğinde masada bir bilgisayar görür ve karısına e-mail atmaya karar verir. Fakat yazdığı mesajı farkında olmadan yanlış bir adrese gönderir....
Mail farklı bir yerde farklı bir bayana gider. tam bu sırada kadın, kocasının cenaze töreninden evine yeni dönmüştür ve bilgisayarındaki maili görür, arkadaşlarından geldiğini düşündüğü maili okuyunca olduğu yere yığılıp kalır. Odaya giren annesi, yerde yatan kızını ve ekrandaki mesajı görür Kime : Sevgili karıma Konu : Yeni ulaştımTarh : 16 Mayıs 2004 Benden haber aldığına şaşıracağından eminim. Burada bilgisayar var ve sevdiklerimize e-mail gönderebiliyoruz. Buraya yeni ulaştım ve kaydımı yaptırdım.seninde kayıtların hazır. Her şey yarın senin buraya geleceğini düşünülerek hazırlanmış. Seninle buluşmayı dört gözle bekliyorum. Umarım benim gibi sorunsuz bir yolculuk geçirirsin.
Not : Burası çok sıcak.
misbah_ı_nevvar

misbah_ı_nevvar

Kıdemli Üye · 204 mesaj

tevafukun böylesi.... :D:D:D
Çeşm-i Bülbül

Çeşm-i Bülbül

Mübarek Üye · 13.384 mesaj

muhteşem sağolun:a15:
.....

Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..

NFK
can kırıkları

can kırıkları

Mübarek Üye · 1.967 mesaj

ha ha haaaaaaaaaa güldüm vallaha teşekkürler
kimkimdir

kimkimdir

Ben teşekkür ederim kardeşler...BESMELE...SELAM...DUA...
gulen76

gulen76

Kıdemli Üye · 360 mesaj

:)..........
beyaz glayör

beyaz glayör

Mübarek Üye · 557 mesaj

he he he :a21:
kimkimdir

kimkimdir

Pipo

Gürcü delegeler Stalin’i çalışma odasında ziyaret eder. Görüşme bitip delegeler odadan çıkarken Stalin piposunu aramaya başlar. Kağıtların altına, masaya bakar bulamaz. Bunun üzerine siyasi polis şefi Lavrenti Beria’yı çağırır: “Gürcüleri koridorda yakalayıp bak bakalım. Pipomu onlardan biri mi almış?” Beria koşarak çıkar. Bir süre sonra Stalin piposunu masanın altında bulur. “Beria, gel buldum pipoyu gerek kalmadı.” Beria cevap verir: “Biraz geç kaldınız efendim. Delegelerin yarısı piponuzu aldığını itiraf etti. Geri kalanı da sorgulama sırasında öldü!”

Çeşm-i Bülbül

Çeşm-i Bülbül

Mübarek Üye · 13.384 mesaj

kimkimdirPipo

Gürcü delegeler Stalin’i çalışma odasında ziyaret eder. Görüşme bitip delegeler odadan çıkarken Stalin piposunu aramaya başlar. Kağıtların altına, masaya bakar bulamaz. Bunun üzerine siyasi polis şefi Lavrenti Beria’yı çağırır: “Gürcüleri koridorda yakalayıp bak bakalım. Pipomu onlardan biri mi almış?” Beria koşarak çıkar. Bir süre sonra Stalin piposunu masanın altında bulur. “Beria, gel buldum pipoyu gerek kalmadı.” Beria cevap verir: “Biraz geç kaldınız efendim. Delegelerin yarısı piponuzu aldığını itiraf etti. Geri kalanı da sorgulama sırasında öldü!”

:T........
.....

Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..

NFK
denizhkn

denizhkn

Kıdemli Üye · 421 mesaj

her ikisi de çok güzelmiş kardeşim.. teşekkürler..
Selamunaleykum
ya mucib

ya mucib

Mübarek Üye · 1.037 mesaj

ALLAH rzı olsun kardeşim çok komiktiler
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.