biliyordum.....
3.741 görüntülenme · 39 yanıt
keltepeselamun aleyküm ablacım..
rabbim razı olsun senden inşaallah..
rabbime emanet ol dua ile ..
hayırlı günler...
ve aleykümselam ablacım Rabbimiz razı olsun inşaallah hayırlı akşamlar Rabbimize emnaet olasın...
hüzünlüköprüpaylaşımın için teşekkür edrim kardeşim a.e.o. s.a.
selamun aleyküm Rabbimiz razı olsun inşaallah..
BULENT TUNALIS.A.GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL.ASLINDA DOSTLUĞUN ANLAMI VURGULANMIŞ BU HİKAYEDE DÜŞÜNMEK LAZIM.EN ZOR ANIMIZDA GELECEĞİNDEN EMİN OLDUĞUMUZ NEKADAR ARKADAŞIMIZ VAR.GELECEĞİNDEN EMİN OLDUKLARIMIZ İŞTE ONLAR BİZİM GERÇEK ARKADAŞLARIMIZDIR.BÖYLE ÇOK ARKADAŞI OLAN İNSANLARA NE MUTLU SELAM VE DUA İLE KALIN
ve aleykümselam Rabbimiz razı olsun Rabbimiz hayırlı arkadaşlıklar kurabilmeyi nasip eylesin inşaallah...:H
ebrulim.aa, post: 606591, member: 71287Allah herkese böyle arkadaşlar nasip etsin.güzel bi paylaşımdı.yüreğine sağlık..
amin kardeşim inşaallah..
ozerozS.A.
Geleceğini biliyordum der. ve Şahadet getirerek gözlerini kapatır...
Gerçekten böle dostluklara çok ihtiyacımız var.
Allah hayırlı insanlarla karşılaşmayı nasip etsin...
Selam ve dua ile..
ve aleykümselam kardeşim inşaallah Rabbimiz gönüllerimize göre arkadaşlar versin..
salih cingözselamun aleykum ALLAH razı olsun kardeşim son cümlelerini okurken ağlamamak için zor tuttum kendimi emeğinize yüreğinize sağlık selam ve dua ile kalın
ve aleykümselam kardeşim Rabbim razı olsun evet etkiilenmemek mümkün degil..
kalemgenç, post: 1100308, member: 99647s.a. emeğinize sağlık kardeşim.çok güzel bir paylaşımdı.
RABBİM geleceğinden emin olduğumuz dostlar nasip etsin cümlemize......
selam ve dua ile........
Hasan011974Paylaşımın için teşekkürler kardeş.Selam ve dua ile.
şekerleme:T
böyle arkadaşlar varmış demek:(
ve aleykümselam inşaallah cüümlemize nasip olur...gözlerinize sağlık :)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/24850-biliyordum · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Geleceğini Biliyordum DOSTUM.... Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 26 cevap
- >> GELECEĞİNİ BİLİYORDUM >> Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 10 cevap
- Geleceğini Biliyordum..... Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 3 cevap
- Geleceğini biliyordum Nasihatler 0 cevap
- Geleceğini Biliyordum! Edebiyat 0 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.