Selam
1.098 görüntülenme · 10 yanıt
Gerçek müminlerle beraber olmak o kadar huzur vericiki. tanımlamak için cennet tasvirinden bir kaç zerre almanız gerekir. onlara arkanızı dönebilir, malınızı emanet edebilir, önlerinde küçük düşebilirsiniz. amma muhakkak ki, onlar sizin üstünüze basmayacak, sizi dalgaya almayacaktır. Allah c.c bütün müminlerden razı olsun.
herkese iyi akşamlar;
ben yeniyim konu açtığımda hemen cevap gelmediği için sizlere danışmak istiyorum.sabah namazımı kılmak için imsak saatine mi bakmam gerekiyor.bu sabah imsak saatine göre kalktım ama 1 saat bekledim ezan okunana kadar,güneş yazan saate mi bakmalıyım.teşekkürler.hepiniz allah'a emanet olunuz.
ben yeniyim konu açtığımda hemen cevap gelmediği için sizlere danışmak istiyorum.sabah namazımı kılmak için imsak saatine mi bakmam gerekiyor.bu sabah imsak saatine göre kalktım ama 1 saat bekledim ezan okunana kadar,güneş yazan saate mi bakmalıyım.teşekkürler.hepiniz allah'a emanet olunuz.
ve aleyküm selam hoş geldiniz
selametle
selametle
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/60130-selam · 26.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Selam sana Ebu Ubeyde, selam sana yetimler ordusunun komutani Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 2 cevap
- selam ne güzel şey, güzel şey selam Tanışma Köşesi 6 cevap
- en güzel selam ile selam Tanışma Köşesi 10 cevap
- Selam milleti; bir selam ver rüzgara.. Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 6 cevap
- selam sana ya Muhammed Mustafa (s.a.v) Şiirler 3 cevap
- Allah'ın selamı ile selam olsun.... Tanışma Köşesi 7 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.