sevap var.

4.017 görüntülenme · 18 yanıt

Paylaş:
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj

esselamun aleykum

Rabbimizin sonsuz Affediciligi,Rahmetinden ,Merhametinden küçük bir delil.

BISMI-LLAHI-RRAHMANI-RRAHIM

"eşhedü en la ilahe illallahu vahdehu la şerikeleh ilahen vahiden sameden lem yettehiz sahibeten ve la veleda ve lem yeküllehu kufuven ehad"

anlamı: "Allahtan başka ilah olmadığına ve ortağı olmadığına şahitlik ederim o birdir samettir (hiçbir şeye muhtaç değildir aksine herşey ona muhtaçtır) eş ve çocuk edinmemiştir hiçbir şey onun dengi değildir."
_Resul_

_Resul_

Mübarek Üye · 8.169 mesaj

re: sevap var.

Aleykümselam iyi yapmışsınız...Kopmamaya çalışın inşallah...B)B)
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
yun_us25

yun_us25

Mübarek Üye · 1.454 mesaj

VE ALEYKUM SELAM...
10......40..MİLYON...
ALLAH RAZI OLSUN..
SELAM VE DUA İLE....
[medya]
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

nasılsın kardeşim iyimisin.ALLAH CC EMANET OL..SELAM VE DUA İLE....

Resul_Acer yazdı:
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

ALLAH CC RAZI OLSUN..SELAM VE DUA İLE...ALLAH CC EMANET OL.

yun_us25 yazdı:
VE ALEYKUM SELAM...
10......40..MİLYON...
ALLAH RAZI OLSUN..
SELAM VE DUA İLE....
Bahar_58

Bahar_58

Mübarek Üye · 3.673 mesaj

Selamun Aleyküm

Allah Razi Olsun Abi__B)B)
Kopyaladim insallah bide ezberliyim günde 40 milyon sevab ne demek... sayende okumus olacagim ya abi insallah 2 katida sana yazilir... Abi samimi söylüyorum actigin forumlari hep gözden geciriyorum hepside cok faydali bilgilendirici...Allah Razi Olsun Allah Sevabini kat kat yazsin insaALLAH__B)
koyunlulu

koyunlulu

Aktif Üye · 69 mesaj

S.A ALLAH RAZI OLSUN..VESİLENİZLE EZBERLEYECEĞİZ İNŞAALLAH..RABBİM SEVABINIZI YAZSIN İNŞAALLAH..SELAM VE DUA İLE..
CENNET GULU

CENNET GULU

Mübarek Üye · 1.388 mesaj

ALLAH C.C. RAZI OLSUN ABİ..B)B)
_Resul_

_Resul_

Mübarek Üye · 8.169 mesaj

KAAN ERDEM yazdı:
nasılsın kardeşim iyimisin.ALLAH CC EMANET OL..SELAM VE DUA İLE....

Resul_Acer yazdı:

iyiyim abi sen nasılsın kusura bakma dikkat etmedim galiba...Allaha emanet ol.. B)B)
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

SELAMÜN ALEYKÜN KARDEŞİM ELİNE SAĞLIK ALLAH RAZI OLSUN ALLAHA EMANET OLB)B)B)B)
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

asil20

asil20

Kıdemli Üye · 195 mesaj

RE: KIRK MİLYON SEVAP

RE: KIRK MİLYON SEVAP

S.A. Allah razı olsun kardeşim.Ama duanın anlamında ki ilk bir kelimesi anlamı değiştiriyor.
Sanırım ya dalgınlığına yada aceleye geldi.İnşallah yanılmıyorum.
''Allahtan başka ilah olmadığına bir ve ortağı olmadığına şahitlik ederim ''Buradaki birin yeri değişmiş yada fazla.Söylemek istediğimi inşallah anlatabilmişimdir.A.E.O...
Kaan Erdem

Kaan Erdem 🛡

AS DİKKATİN İÇİN ALLAH CC RAZI OLSUN.O BİR BELKİDE FAZLAYDI ORDA DÜZELTİLDİ ŞU AN SELAM VE DUA İLE KAL KARDEŞİM.

asil20 yazdı:
S.A. Allah razı olsun kardeşim.Ama duanın anlamında ki ilk bir kelimesi anlamı değiştiriyor.
Sanırım ya dalgınlığına yada aceleye geldi.İnşallah yanılmıyorum.
''Allahtan başka ilah olmadığına bir ve ortağı olmadığına şahitlik ederim ''Buradaki birin yeri değişmiş yada fazla.Söylemek istediğimi inşallah anlatabilmişimdir.A.E.O...
muratdeu

muratdeu

Üye · 33 mesaj

Allah (c.c) razı olsun kardeşim.Efendimiz Hz.Muhammed(s.a.v)'in şefaatine cümlemizi kavuştursun ve cennette komşu eylesin...
hanife deniz

hanife deniz

Mübarek Üye · 4.279 mesaj

ALLAH RAZI OLSUN
----------
tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.
atris

atris

Mübarek Üye · 1.066 mesaj

emegınıze saglık abıcım okudum ALLAH razı olsun
hasgül

hasgül

Mübarek Üye · 1.965 mesaj

''Eşhedü en la ilahe illallahu vahdehu la şerikeleh ilahen vahiden sameden lem yettehiz sahibeten ve la veleda ve lem yeküllehu kufuven ehad"

''Eşhedü en la ilahe illallahu vahdehu la şerikeleh ilahen vahiden sameden lem yettehiz sahibeten ve la veleda ve lem yeküllehu kufuven ehad"

.SukûT.

.SukûT.

Kıdemli Üye · 167 mesaj

eşhedü en la ilahe illallahu vahdehu la şerikeleh ilahen vahiden sameden lem yettehiz sahibeten ve la veleda ve lem yeküllehu kufuven ehad
İNCİNUR

İNCİNUR

Mübarek Üye · 575 mesaj

bende okudum hemde pc'ye kaydettim.allah razı olsun kaan abicim
şekerleme

şekerleme

Kıdemli Üye · 490 mesaj

kaydettim :Tselametle
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.