Uyuyamadım diye üzülme
6.879 görüntülenme · 55 yanıt
Allah razı olsun. gerçekten ibadet etmeye başlayınca huzur geliyor ve uyku da geliyor bazen. malum şeytan ibadet edilmesin diye uykuyu musallat ediyor. hem sevap alıcaz, hem de uykusuzluğumuza çare bulUcaz. dinimizn herşeyi güzel.
dua sekeri, post: 1044260, member: 59734Allah razı olsun. gerçekten ibadet etmeye başlayınca huzur geliyor ve uyku da geliyor bazen. malum şeytan ibadet edilmesin diye uykuyu musallat ediyor. hem sevap alıcaz, hem de uykusuzluğumuza çare bulUcaz. dinimizn herşeyi güzel.
selamunaleykum kardeşim
cok haklısınız
dınımız cok cok güzel
allaha emanet olun
mutlu kalın
PeNYe.Zz ↗3 gün öncesine kadar Allah ı çok az anan bir kişiydim..ama değişmek istiyorum artık.
selamunaleykum kardeşim
başlamak yolun yarısıdır
ne mutlu kı zıe adım attınız
inşaallah hepımız cok zıkredenlerden oluruz
yeter kı ısteyelım
allaha emanet olun
mutlu kalın
Allah razı olsun kardesım. artık sıcaklardan olsa gerek bu aylarda uyku gelmeyınce de gelmıyor, ama ıbedetle gecırdıgımız zaman daha huzurlu, daha mutlu oluyoruz.
Rabbımızin zamanımızı boşa geçirmeyen kullarından olalım inşalllah.
Yüreğinize sağlık ablacım.
Selametle...
Selametle...
*ayşe*Allah razı olsun kardesım. artık sıcaklardan olsa gerek bu aylarda uyku gelmeyınce de gelmıyor, ama ıbedetle gecırdıgımız zaman daha huzurlu, daha mutlu oluyoruz.
Selametle...
selamunaleykum kardeşim
allah razı olsun guzel sozlerın ıcın
inşaallah
allaha emanet ol
mutlu kal
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/55430-uyuyamadim-diye-uzulme · 10.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
Giriş yap ve cevap yaz.