Siz Hangisisiniz?

4.466 görüntülenme · 52 yanıt

Paylaş:
mavci

mavci 🛡

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.174 mesaj

Ve Aleykumselam...

Ve Aleykumselam...

kardelele"selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatühü"
paylaşımınız için allah razı olsun.tabiki hak kadın olmak en güzeli.inşallah böyle bir kadın çizgisinde olmayı rabbim nasip eder.selametle kalın.

canan_18Allah razı olsun,çok güzel bir paylaşımdı doğrusu.Allah(c.c) hak kadın olmayı nasip etsin tüm kardeşlerimize...
Neslihantozan kardeşime katılıyorum bu arada bu özellikler erkekler için de geçerli bence:)

İnşallah...
Allah CC. hakkımızda hayırlı ve güzel olanı versin...
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR..
.
gulum.se

gulum.se

Mübarek Üye · 3.801 mesaj

selamün aleyküm mustafa abi...
yak kadın çok komikti ya...
böyle bayanlarda varmıki acaba...
rabbim bizleri salih kadın olmayı nasip etsin. inşallah...
ama en güzelide hak kadın..
inşallah bizlerde birer hak kadın oluruz..
o kadar çok önemliki bayan, hele bi anne olmak çok zor...
toplumun temel taşlarından birisi bayan olmaktır herhalde..
allah c.c razı olsun ..
selam ve dua ile..
mavci

mavci 🛡

Ve Aleykumselam...

Ve Aleykumselam...

gulum.seselamün aleyküm mustafa abi...
yak kadın çok komikti ya...
böyle bayanlarda varmıki acaba...
rabbim bizleri salih kadın olmayı nasip etsin. inşallah...
ama en güzelide hak kadın..
inşallah bizlerde birer hak kadın oluruz..
o kadar çok önemliki bayan, hele bi anne olmak çok zor...
toplumun temel taşlarından birisi bayan olmaktır herhalde..
allah c.c razı olsun ..
selam ve dua ile..

Allah CC. cümlemizden razı olsun kardeşim...
Mutlaka her türlü kadın vardır...
Allah CC. khhakımızda hayırlısını versin inşallah...
Duanız inşallah kabul olur...
Allaha emanet ol kardeşim...
.
nur nisa

nur nisa

Kıdemli Üye · 153 mesaj

selamun aleyküm...çok beyenerek sonunu merakla okudum.rabbim tüm kadınlarımızada ve banada hak kadını olabilmeyi nasip eylesin,eksiklerimiz var tabiki noksanlarımız,hatalarımız rabbim enkısa zamanda o boşluklarımızıda hakkıyla doldurmayı nasip eylesin inşallah...çok güzel bir paylaşım ,hakkınızı helal edin....
mavci

mavci 🛡

Ve Aleykumselam...

Ve Aleykumselam...

nur nisaselamun aleyküm...çok beyenerek sonunu merakla okudum.
rabbim tüm kadınlarımızada ve banada hak kadını olabilmeyi nasip eylesin,
eksiklerimiz var tabiki noksanlarımız,hatalarımız rabbim en kısa zamanda o boşluklarımızıda hakkıyla doldurmayı nasip eylesin inşallah...çok güzel bir paylaşım ,hakkınızı helal edin....

Allah CC. hakkımızda hayırlısını versin...
Dualarınız kabul olsun inşallah...
Hakkımız yok ki...
Var ise helal olsun kardeşim...
Allaha emanet olunuz...
.
gülsengül

gülsengül

Mübarek Üye · 5.816 mesaj

HAK KADIN
Evini Cennetten bir köşe olarak düşünür ve öyle olması için emek verir.. Eşinin dünyada geçici olan dış güzelliğine değil, ebedi olan manevi güzelliğine ve iç alemine muhabbetini sarfeder. Kendi bakımına, eşine, çocuklarına ve evine karşı titizdir. Kuddüs isminin tecellisini yansıtır.. Bulunduğu ortamı ısıtan bir yapısı vardır. Pozitiftir ve mütevazidir... Herkese karşı güler yüzlü, hoş kelam sahibidir. Eşinin yükünün hafiflemesi için, evde huzur ve sevgi dolu bir ortam oluşturur. Ailede karşılıklı hürmet ve muhabbet söz konusudur.

(kadında bulunan bu özellikler elbette erkekler içinde geçerlidir;o yüzden yazarı belli olmayan bu yazı adına herkesi tenzih ediyorum;erkeğinde kadınında hak olabilmesi için İSLAMA hakim olması gerektiğine inanıyorum;zira eşlerin karşılıklı haklara sahip olduğu bir dine sahibiz;anlayabilsek keşke!)

Hepimizin yuvalarının Cennet olması duası ile...,

Selamünaleyküm değerli abim..Amin
Emeğine sağlık çok güzel bir konu, ben evli değilim ama Rabbim kısmet ederde öyle bir durum olursa hak kadın olmayı tercih ederim ki doğrusuda budur..
Allah razı olsun abim
selam ve dua ile ..
mavci

mavci 🛡

Ve Aleykumselam...

Ve Aleykumselam...

gülsengülHAK KADIN
Evini Cennetten bir köşe olarak düşünür ve öyle olması için emek verir.. Eşinin dünyada geçici olan dış güzelliğine değil, ebedi olan manevi güzelliğine ve iç alemine muhabbetini sarfeder. Kendi bakımına, eşine, çocuklarına ve evine karşı titizdir. Kuddüs isminin tecellisini yansıtır.. Bulunduğu ortamı ısıtan bir yapısı vardır. Pozitiftir ve mütevazidir... Herkese karşı güler yüzlü, hoş kelam sahibidir. Eşinin yükünün hafiflemesi için, evde huzur ve sevgi dolu bir ortam oluşturur. Ailede karşılıklı hürmet ve muhabbet söz konusudur.

(kadında bulunan bu özellikler elbette erkekler içinde geçerlidir;o yüzden yazarı belli olmayan bu yazı adına herkesi tenzih ediyorum;erkeğinde kadınında hak olabilmesi için İSLAMA hakim olması gerektiğine inanıyorum;zira eşlerin karşılıklı haklara sahip olduğu bir dine sahibiz;anlayabilsek keşke!)

Hepimizin yuvalarının Cennet olması duası ile...,

Selamünaleyküm değerli abim..Amin
Emeğine sağlık çok güzel bir konu, ben evli değilim ama Rabbim kısmet ederde öyle bir durum olursa hak kadın olmayı tercih ederim ki doğrusuda budur..
Allah razı olsun abim
selam ve dua ile ..

Allah CC. hakkınızda hayırlısını ve güzel olanı, gönlünüze göre versin...
.
atris

atris

Mübarek Üye · 1.066 mesaj

HAK KADIN

mavci

mavci 🛡

Esselamünaleykum...

Esselamünaleykum...

atrisHAK KADIN

Allah CC. gönlünüze göre hayırlı ve güzel olanı nasip etsin kardeşim...
Allaha emanetsiniz...
.
gullere-vurgun

gullere-vurgun

Kıdemli Üye · 270 mesaj

hepsinin özellikleri ayrı tabiki bayanların...demekki böyle olan bayanlar da var diyip erkek olan abilerimin ve amcalarımın diyim akıllanması lazım:)çevremde çoğu insan Allaha şükür hak kadın olarak nitelenen grubun içinde...annem de dahil :)Allah annemden razı olsun ve bütün hak kadınlar gibi olmayı biz gençlere de Allah nasip eylesin... :a12:
mavci

mavci 🛡

Esselamünaleykum...

Esselamünaleykum...

gullere-vurgunhepsinin özellikleri ayrı tabiki bayanların...demekki böyle olan bayanlar da var diyip erkek olan abilerimin ve amcalarımın diyim akıllanması lazım:)çevremde çoğu insan Allaha şükür hak kadın olarak nitelenen grubun içinde...annem de dahil :)Allah annemden razı olsun ve bütün hak kadınlar gibi olmayı biz gençlere de Allah nasip eylesin... :a12:

İnşallah kardeşim...
Dualarmızın kabul olması dileğiyle inşallah...
.
gullere-vurgun

gullere-vurgun

Kıdemli Üye · 270 mesaj

Allah razı olsun...Sizin dualarınız benim için gerçekten çok önemli...keşke daha önce bu steyi keşfetseydim :)
mavci

mavci 🛡

Esselamünaleykum...

Esselamünaleykum...

gullere-vurgunAllah razı olsun...Sizin dualarınız benim için gerçekten çok önemli...keşke daha önce bu steyi keşfetseydim :)

Allah CC. hakkınızda hayırlısını ve güzel olanı, gönlünüze göre versin...
.
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.