Efendimize yokmu hediyeniz?Umreye gidiyorum...

11.353 görüntülenme · 149 yanıt

Paylaş:
Ravzadakinurunkölesi

Ravzadakinurunkölesi

Mübarek Üye · 1.770 mesaj

Haklarımız helal olsun var ise eğer.Siz helal ediniz asıl.
Allah c.c. umrenizden razı olsun kabul eylesin,
Gelediğinizden haber etsin Peygamber Efendimizi ve tüm dostlarını.
Sizden 1 hafta sonra da biz çıkıyoruz yola inşallah.
Rabbim,kavuştursun yolunuz açık olsun...
Zehra***Günesi

Zehra***Günesi

Üye · 33 mesaj

yolun acik ola kardesim selametle git gel bizler icinde dua et ..dilerim tüm dualarin kabul ola..allah bizlerede nasip etsin en kisa zamanda insallah...ne mutlu sana..allaha emanet ol..selamlarimla
Kur'ana sevdalı

Kur'ana sevdalı

Mübarek Üye · 2.706 mesaj

kardelele, post: 1091489, member: 96566"selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatühü"
hayırlı cumalar ,
değerli hocam;allah yar ve yardımcınız olsun.diyanettercihim.allah kısmet ederse,1 haftalık düşünüyorum.çalıştığım için iznimi 1 hafta alabiliyorum.yardımcı olursanız yada yol gösretirseniz çok sevinim.rabbime emanet olun.selametle kalın.

V.a.selam kardeşim.İstanbul Feshanede şu anda çok güzel Hac ve Umre fuarı var kardeşim,yarın pazar günü son imiş,ben gezdim çok güzel firmalar var,Diyanetin var,kaç günlük istiyorsanız,nekadarlık bişi düşünüyorsanız hepsi mevcut kardeşim,gidip görün ve kararınızı verin.
Rabbım en kısa zamanda nasip eylesin inşaallah.Önceki cevabımda tlf numaramı yazmıştım,herzaman yardımcı olurum inş.
Kur'ana sevdalı

Kur'ana sevdalı

Ravzadakinurunkölesi, post: 1091965, member: 96566Haklarımız helal olsun var ise eğer.Siz helal ediniz asıl.
Allah c.c. umrenizden razı olsun kabul eylesin,
Gelediğinizden haber etsin Peygamber Efendimizi ve tüm dostlarını.
Sizden 1 hafta sonra da biz çıkıyoruz yola inşallah.
Rabbim,kavuştursun yolunuz açık olsun...

Amin kardeşim.Rabbım sizlerden razı olsun kardeşim.
Sizin adınıza çok sevindim kardeşim,Rabbım sizede nasip etsin ve şimdiden kabul eylesin inş.
Haftaya biz inş Mekkeye geçeceğiz,şimdi Medineye,Efendime gidiyoruz kardeşim.Siz hangi şirketle gidiyorsunuz?
VaVeyla

VaVeyla

Mübarek Üye · 11.102 mesaj

selamün aleyküm abi
diğer sayfayı gördünmü bilmiyorum ama yarım kalan surelerde bitti
gönül rahatlığıyla duasını yapabilirsin
yolun açık olsun
selam ve dua ile...
Kur'ana sevdalı

Kur'ana sevdalı

Zehra***Günesiyolun acik ola kardesim selametle git gel bizler icinde dua et ..dilerim tüm dualarin kabul ola..allah bizlerede nasip etsin en kisa zamanda insallah...ne mutlu sana..allaha emanet ol..selamlarimla

Amin kardeşim amin.Rabbım sizlerden razı olsun kardeşim.En kısa zamanda sizede nasip eylesin inş.Dualarımız müşterek kardeşim.
namerve

namerve

Kıdemli Üye · 205 mesaj

Selamün aleyküm.Kardeşim,şahsen benim sizin üzerinizde deyil ama sizin bizde yani bende hakkınız çok.Siz bana hakkınızı helal edin.Allah kabul etsin.Rabbim içinizdeki bütün dileklerinizi kabul etsin.Rabbim inşallah bizlerede nasip eder o kutsal toprakları görmeyi.Bizlerdende selam götürürseniz beni çok sevindirirsiniz.İsmim NAME. Yolunuz açık olsun.Hayırlısıyla gidin,hayırlısıyla gelin inşallah.Allaha emanet olun.
_şimal_

_şimal_

Mübarek Üye · 3.231 mesaj

Kur'ana sevdalı, post: 1088596, member: 98622V.a.selam kardeşim.Rabbım en kısa zamanda sizlerede nasip eylesin inşaallah.Rabbım hidayetler ihsan etsin cümlemize.
Sizde bu farzları yapma sevdası varken kapanırsınız kardeşim inşaallah,bende size dua edicem ve listeme aldım kardeşim.

amin amin Allah razı olsun abicim bu arada dıger mesajımda ablacım yazmısım kusura bakmayın yanlıslık olmuş hemen düzeltiyorum mazur görün...
Ravzadakinurunkölesi

Ravzadakinurunkölesi

Mübarek Üye · 1.770 mesaj

Kur'ana sevdalı, post: 1092866, member: 80887Amin kardeşim.Rabbım sizlerden razı olsun kardeşim.
Sizin adınıza çok sevindim kardeşim,Rabbım sizede nasip etsin ve şimdiden kabul eylesin inş.
Haftaya biz inş Mekkeye geçeceğiz,şimdi Medineye,Efendime gidiyoruz kardeşim.Siz hangi şirketle gidiyorsunuz?

Bizimki önceden bir şirketti ama sorunyaşandı diyanete geçtik...
Hayırlısı olsun inşallah..
can kırıkları

can kırıkları

Mübarek Üye · 1.967 mesaj

bu gün abimiz kutsal yerde ne mutlu ona umarım dualarında bizleride unutmaz.....rabbim sağ sağlim dönmeyi nasip eder inşallah
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.