ALLAH'A EMANET OLUN.........
SeLamLarın En Güzeli ÜzerLerinize OLsun....Ben GeLdim...
2.323 görüntülenme · 8 yanıt
eselamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekâtühü arkadaşlar ben geldim aranıza.Öncelikle Allah'ın izniyledaha sonra site yöneticilerinin ve bu güsel sitenin vesilesiyle :a12: güsel paylaşımlarda buluşmak dileğiyle inşallah...
Selamun aleyküm,
Sen yokken bir eksikdik kardeşim inanır mısın... Şimdi daha bir tamam olduk sanki...
Hayırlı paylaşımlarının daim olması dileğiyle aramıza hoş geldin... Ne iyi ettin...
Allah'a emanet ol...
Sen yokken bir eksikdik kardeşim inanır mısın... Şimdi daha bir tamam olduk sanki...
Hayırlı paylaşımlarının daim olması dileğiyle aramıza hoş geldin... Ne iyi ettin...
Allah'a emanet ol...
ve aleyküm selam kardeşim hoşgeldin
üyeliğin hayırlı ve daim olsun selametle
üyeliğin hayırlı ve daim olsun selametle
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
- vealeykumselam kardeşim
- hoşgeldiniz.
- Rabbim hayırlı paylaşımlarda bulunmayı ve hayırlı kazançlar elde etmeyi nasip eylesin inşALLAH.
- selametle :H
ALLAH cümlenizden razı olsun...
ALLAH cümlenizden razı olsun Allah'ın izniyle hoşbuldum :a15: cevabım geçkaldıysa siz kusuruma bakmayın...
ALLAH cümlenizden razı olsun Allah'ın izniyle hoşbuldum :a15: cevabım geçkaldıysa siz kusuruma bakmayın...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/57675-selamlarin-en-guzeli-uzerlerinize-olsun-ben-geldim · 26.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- _ Selamların en güzeli ile_ Tanışma Köşesi 7 cevap
- !!!!!! kapına geldim ölümle geldim !!!!! Dini sohbet 7 cevap
- kapına geldim,ölümle geldim Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 2 cevap
- -HADİ O GÜZELLER GÜZELİ EFENDİMİZ(S.A.V)E SALAVAT GETİRELİM.. Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 6 cevap
- Teşekkürün En Güzeli Hadis-i Şerif 7 cevap
- Amellerin en güzeli Dini sohbet 2 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.