Hz. Muhammed'i müjdeleyen Barnabas İncili Bulundu

1.671 görüntülenme · 7 yanıt

Paylaş:
emretorun

emretorun

Aktif Üye · 80 mesaj

Hz. Muhammed'i müjdeleyen Barnabas İncili Bulundu
KKTC polisi 29 Ocak’ta otobüs terminalinde düzenlediği bir operasyonda Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı Sercan Çankaya ve Hilmi Höner’in çantasında Süryani alfabesiyle yazılı tarihi bir İncil ele geçirdi.

KKTC Eski Eserler İnceleme ve Değerlendirme Komisyonu’nun ön incelemesinde 3 milyon TL değer biçtiği İncil’in iki bin yıllık olduğu tahmini yapıldı ve kaybolan dördüncü St. Barnabas İncil’i olabileceği belirtildi. Operasyonun devamında Ali Rıza Arıoğlu Ömer Akın Kenan Arslan Barış Can Özgür Uzundal Uğur Özgürlü Ali Çoban da gözaltına alındı. Operasyonda Ali Çoban’ın garajında 25 bin TL değerinde ana tanrıça ve 3 bin TL değerinde Hz. İsa kabartmalı kilit taşı da bulundu. Şüpheliler yurt dışına çıkış yasağı konularak serbest bırakıldı.

"Beşinci İncil"

Barnabas İncil’i Hıristiyanlığın en tartışmalı konularından biri olarak kabul ediliyor. Hz. İsa döneminde yazılan tek İncil olduğuna inanılan ve ’Beşinci İncil’ de denilen Barnabas İncil’inde iddiaya göre Hz. İsa’nın "Tanrı’nın oğlu değil peygamber olduğu" yazıyor ve Hz. Muhammed’i müjdelediğine inanılıyor. Yazar Aydoğan Vatandaş bir süre önce "Apokrifal" adlı kitabında dört Barnabas İncili’nden birinin Kıbrıs’tan çalındığını ve Genelkurmay Başkanlığı’nın elinde olduğuna dair iddialara yer vermiş konu bazı gazete ve televizyonlarda haber olmuştu.
kaniirfan

kaniirfan

Mübarek Üye · 647 mesaj

bu çok önemli bir kanıt olacaktır.fakat bu sitede okuyana kadar hiç bir ortamda bunu duymamıştım.halbukı günün 8 saati sureklı internet ortamındayım.işim geriyi.demek istediğim bu konuyu saklıyorlar gibi anımsadım medyada hiç duymadım bu konuyu ...
emretorun

emretorun

Aktif Üye · 80 mesaj

Doğru söylüyorsun bende baktım sadece bir kaç haber sitesi vermiş onlara büyük haber siteleri değil.
ismaile

ismaile

Mübarek Üye · 1.872 mesaj

önemli bir bilgi eyvallah
barla06

barla06

Yeni Üye · 7 mesaj

Yalan haber olmasın güzel kardeşim. Eğer böyle bir haber dogruysa bu incili saklamanın ne alemi var. Çıkaralım piyasaya herkes incelesin, ve herkes görsün hak dinin hangisi olup olmadığını. İnanıyorum ki bu haber dogruysa hristiyan olan bir cok insan islam dinini kabul eder. İnşALLAH doğru bir haberdir demekten ve dogruysa yanlıs insanların eline gecmesini engellemek için dua etmekten baska caremiz yok derim ben.

ALLAH hepimizin yardımcısı olsun.
Çeşm-i Bülbül

Çeşm-i Bülbül

Mübarek Üye · 13.384 mesaj

allah razı olsun
.....

Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..

NFK
cakdoc

cakdoc

Mübarek Üye · 1.507 mesaj

insallah dogru ellere gecerde, cok insan dogru yolu bulur insallah .....
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.