Kıyamet Ne Zaman Kopacak??

40.905 görüntülenme · 259 yanıt

Paylaş:
NUR__

NUR__

Kıdemli Üye · 325 mesaj

allah razı olsun kardeşim.. Rabbim yardımcımız olsun
sonzaman

sonzaman

Yeni Üye · 2 mesaj

Selamün Aleyküm Hz. Mehdi a.s,kıyamet hakkındaki bilgileri sonzaman.net adresinden takip edebilirsiniz kardeşlerim
σпця 1905

σпця 1905

Kıdemli Üye · 210 mesaj

emegine saglik.
ALLAH(C.C) razi olsun
beyzanur_

beyzanur_

Üye · 11 mesaj

Hz. Mehdiyle ilgili çok hadis okudum.Ayrıntılı bilgi verebilecek bir kardeşim varmı acaba? Ben 1 yıldır dinimi öğrenmeye çalışıyorum.Okadar güzel bir dinimiz varki her yeni bilgide hayranlığım Allah'a olan sevgim bağlılığım artıyor elhamdülillah
Umut Kilic

Umut Kilic

Aktif Üye · 68 mesaj

Sadece yüce Allah bilir... Benim şahsi fikrim pek fazla araştırılmasına lüzum olunmadığıdır.

Paylaşım için teşekkürler...
_goktug_

_goktug_

Aktif Üye · 58 mesaj

Ecrin Hicranecmain olsun kardşeim.paylaşımın içind ebende teşekkür ederim.sağolasın.Rabbim yolundan ve rızasından ayırmasın inşALlah..selam ve dua ile

Katılıyorum eline sağlık kardeşşşşiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm
sınan_06

sınan_06

Kıdemli Üye · 466 mesaj

rabbim razı olsun kardeşim güzel paylasım selam ve dua ile....
f.solen

f.solen

Üye · 12 mesaj

“Sana kıyametin ne zaman kopacağını soruyorlar. De ki: Onun bilgisi ancak Rabbimin katındadır. Onu vaktinde ancak O (Allah) ortaya çıkaracaktır. O göklere de, yere de ağır basmıştır. O, size ancak ansızın gelecektir. Sanki senin ondan haberin varmış gibi sana soruyorlar. De ki: Onun bilgisi sadece Allah katındadır. Fakat insanların çoğu bilmiyorlar." (A’râf,187)
barla06

barla06

Yeni Üye · 7 mesaj

ALLAH (C.C) razı olsun. Keske herkes kıyamet gününe inansa da dünyada böyle huzursuzluklar olmasa.
hado77

hado77

Yeni Üye · 0 mesaj

selamün aleyküm ve rahmetullahi ve berakatühü
ALLAH Rasulü(sas) felen bir zat kıyamet günü ne zaman kopacak ya rasulullah(SAS) diye sorunca kendisi(SAS) cevaben o gün için ne hazırladığını sormuş
o kişi de ALLAH (cc) VE RASULÜNÜN(sas) sevgisi diye cevap verince
efendimiz (SAS) bu sana azık olarak yeter diye cevap vermiştir. yukarıdaki kıssanın doğruluğunu hak(CC) bilir. ama kıyamete azık olacak olanın ne olduğunun gösterilmesi bakımından ibretli bir örnektir.
kıyamet efendimiz ahir zaman nebisi(SAS) gelişi ve kendinden sonra bir peygamber(AS) gelmeyeceğini bildirmesi ile son peygamberdir. kıyametin en büyük alameti budur. ne zaman kopacaktır. ALLAH(cc) bunu en iyi bilendir. ancak efendimiz (SAS) ALLAH(cc) ten bir söz aldı. O içimizde bulundukça ALLAH(cc) bize azabını açıktan yollamayacaktı. biz ümmet-i muhammed (SAS) oldukça o kopacak kıyametten haberimiz bile olmayacak hzuzur-u kalb ile ALLAH(cc) huzuruna varacağız. cenab-ı azle celle o büyük yıkılışı bize temaşa ettirmeyecektir. o alametler oldu mu deccal geldi mi hz. mesih geldi mi ye'cüc geldi mi diye soranlara Bu kainatın efendisi (SAS) geldi bizim ona itimatımızdan daha mı fazla itimatımız var haşa deccale ye'CÜC e mesih'e. deccal dedik o hakdan uzaklaştıran insana nifakın binbir türlüsüne veren her şeyin elimizle somutlaştırdığımız ifadesi . kelamdaki ifadesiyle tağut yani batılın en gözle görüleni ye'cüc onun hamele edinmiş baş etmiş insan. bi fotoğraf karesinde bir videoda hakkı ketmedip akıbetinin hayır olmadığını bildiği halde zulmeden varsa orda ye'cücler vardır. bir mesele de hak ile batıl bile bile karıştırılıyorsa orda deccaller vardır. namaz yoksa oruç yoksa bir hak nahak yere çiğneniyorsa orda zaten kıyamet çoktan kopmuştur. biz bunlara seyirci kalarak değil de sorunlara elden geldiğince çözüm arayarak yaklaşım sergilersek o kopan küçük kıyametlerin tesirinde kalmayacağız inşaallah. bu yapılan yanlışı mümkün mertebe düzeltmeyle Efendimiz(SAS) sünnetine ittiba ile buğz ile söz ile amel ile olur. yoksa hakiki bir kıyameti bekleyen insanlar halini alırız. benim halim bugün iyi sorunu olan vardırı düşünmek zamanın ve mekanın sahibi ALLAH(cc) o vaktin şiddetinden bizleri muhafaza buyurmasına inşaallah izin verecektir.ALLAH (CC) sizden ve benden razı olsun. paylaşım için teşekkürler.
mavci

mavci 🛡

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj

Esselamünaleykum...

Esselamünaleykum...

mavci, post: 965772, member: 82164
Evet...
Ahîr zamandayız...

Nasrettin Hoca ya sormuşlar:
- Hocam kıyamet ne zaman kopacak?
Hoca demiş:
- Küçük kıyamet mi büyük kıyamet mi?
Herkes şaşırmış...
- Hoca..Kıyametin büyüğü-küçüğü olur mu?
Hoca cevap vermiş:
- Hanım ölürse küçük kıyamet, ben ölürsem büyük kıyamet kopar...demişşş...

Yani anlatılmak istenen şu:
Önemli olan kıyametin ne zaman kopacağı değil...Bizim hayatımız biterse kıyamet kopmuş oluyor(Bizim için...)
Önemli olan ÖLÜME HAZIR MIYIZ?

Önemli olan ÖLÜME HAZIR MIYIZ?
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR..
.
Azizİslam

Azizİslam

Mübarek Üye · 1.330 mesaj

Allah razı olsun.
nagihan_17

nagihan_17

Üye · 11 mesaj

onu ALLAH bilir....

onu ALLAH bilir....

Canım onu ALLAH bilir.Ama haberlerde duymuştum:bir adam Kur'an-ı Kerim'den yola çıkarak bulmaya çalışmış ve 2009(?) olacak demiş.Ama arkadaşlardan da duyuyorum;cuma günü kıyamet kopacakmış...?ALLAH kıyamet gününde hepimizin yardımcısı olsun!!! (amin!)
buket58

buket58

Mübarek Üye · 1.331 mesaj

ALLAH (c.c.) razı olsun...
jackal8181

jackal8181

Yeni Üye · 5 mesaj

allah razi olsun kardeşim
turk182m_1

turk182m_1

Üye · 20 mesaj

Selamun Aleykum

Allah Teâla c.c o dehşetli günün azabından bizleri korusun hesabı kolay geçenlerden eylesin inşallah ...

Allah Teâla c.c razı olsun inşallah ... Elinize yüreğinize sağlık ...
PeNYe.Zz

PeNYe.Zz

Kıdemli Üye · 353 mesaj

ALLAH razı olsun
Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed
semra_06

semra_06

Aktif Üye · 84 mesaj

Allah razı olsun. Birtanesini masaüstü ekranı yaptım
erencerrah

erencerrah

Yeni Üye · 1 mesaj

ellerinize sağlık
erzcn_24

erzcn_24

Kıdemli Üye · 144 mesaj

Kıyametin Kopacağı Günü Allah tan Başka kimse bilemez...Ama ömrümüzden gecen hergün kıyametin yaklaştığı gundur....Düşünün ki o gun Hiç bişeyden Korkmayan Bebeklerin O esnada Sacları Bembeyaz olacakmış korkudan ....

Kıyamet Ölüm demektir Ben Ölmüşsem Kıyamet kopmuş demektir...
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.