Avusturyalının Müslüman Oluş Hikayesi
1.953 görüntülenme · 14 yanıt
selamün aleyküm hülyam.
tek kelimeyle muhteşem ...hem güldüm hem ağladım.maşallah.Allah senden de razı olsun canım benim,bizimle paylaştığın için.
Allaha emanet olasın.
tek kelimeyle muhteşem ...hem güldüm hem ağladım.maşallah.Allah senden de razı olsun canım benim,bizimle paylaştığın için.
Allaha emanet olasın.
(Ben üzerime alayım:))
Sanada hayırlı akşamlar kardeşim..
Ve bir uyarı:lütfen izlerken MaşaAllah deyin..
Sanada hayırlı akşamlar kardeşim..
Ve bir uyarı:lütfen izlerken MaşaAllah deyin..
Nur_u Secde, post: 992557, member: 93644selamün aleyküm hülyam.
Allaha emanet olasın.
Aleyküm Selam
Canım benim izlediğimde ilk aklıma sizler geldiniz sizlerle paylaşmak istedim hayırlı geceler Rabbime emanet olun
Maşallah
Altin oran ve kabe mucizesi mutlaka izleyin arkadaslar!
Altın Oran ve Kabe Mucizesi on Vimeo
Altın Oran ve Kabe Mucizesi on Vimeo
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/53102-avusturyalinin-musluman-olus-hikayesi · 29.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- ÖlÜm Bİr Yok OluŞ DeĞİl,yenİden DoĞuŞtur ! Fıkıh ve Akaîd 3 cevap
- Müslüman olan avusturyalı gencin hikayesi... Mutlaka dinleyin Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 2 cevap
- ''MÜSLÜMAN BİR KİMSENİN, MÜSLÜMAN KARDEŞİ ÜZERİNDE BULUNAN OTUZ HAKKI...'' Tasavvûf 13 cevap
- Namaz kılmayan müslüman'a müslüman'da namaz kılmayana mirasçı olamaz Dini sohbet 1 cevap
- Müslüman ne zaman Müslüman olacak Nasihatler 1 cevap
- [Cennet-cehennem]-[müslüman-müslüman olmayanlar] Kur’an Fihristi ve Kayıtları 46 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.