•°o.Oavcunuza bakınO.o°•
5.616 görüntülenme · 58 yanıt
ben bunu okudum fakat eşiminde bunu okuyup ders çıkarmasını ve beni terketmeden önce düşünmesini çok isterdim. ama kalbi şu anda okadar körelmiş ki demekki hiçbir şekilde beni dinlemiyor. yine de güzel bir paylaşım. evli olan kardeşlerim lütfen okuyup daha da bir sıkı sarılsınlar birbirlerine. rabbim banada eşimi tekrar nasip etsin inş. dua ile...
Çok güzel bir paylaşım Bu konuyu hocam sohbette okumuştu.O günden sonra eşime olan davranışlarıma dikkat ettim.Onun benim için nekadar değerli olduğunu daha iyi anladım
selamunaleykum ablacım
ben atamam hiçbir parmağımı ki bir de sevdiğim eşim hayat arkadaşımı anlatıyorlarsa.
vazgeçmedim ondan. istesem de geçemem artık parmaklarımı kesip atamam :a07:
:a16:
emeğinize sağlık :a15:
ben atamam hiçbir parmağımı ki bir de sevdiğim eşim hayat arkadaşımı anlatıyorlarsa.
kalbiminurlandırselamunaleykum ablacım
aleykum selam güzel kardeşim :)
teşekkür ederim ..rabbim saadet dolu yuvalar nasip etsin ...
selam ve dua ile
Selamun aleykum kardeşim.Daha önce okumuştum bu yazıyı hayret yorum yazmamışım:)Ben 5 parmağımıza şu aşıdan bakmak istiyorum.5 parmağın 5şide bir değil ve hiç kimsenin parmaklarıda kimseninkine benzemiyor.Bu yüzdendirki eşimizin farklı yanlarını zenginlik olarak görüp,algılamaya,anlamaya çalışmalıyız.Lakin yaptığımız engüzel iş şu zamanda harala gürele bir hayatı çizgimiz haline getirmek_magazinleştirmek.Boşanmaların arttığı bu dönemde enküçük yapıtaşımız olan aile ve efradını nasıl bir tutarız bilemiyorum(fikrin varsa söyleyebilirsin:);) )...Bekara koca_karı boşamak kolaydır hesabı konuşmak,yazmak yaptığımız en güzel iş...Umarım hayırlı olanı hayatımıza ekleriz.Rabbim razı ola kardeşim.Senai demircinin kalemine,yüreğine sağlık.Selametle kalınız efendim:)

Kur'ana sevdalıS.a kardeşim,çok güzel bir paylaşım,sağolasın,emeğine,yüreğine sağlık kardeşim.
aleykum selam kardeşim...
teşekkür ederim ...ALLAH cc razı olsun ..
selam ve dua ile
nazar57çok güzel bir yazı.. Teşekkürler abla.
ben teşekkür ederim ablam dua ile .. B)___________
kalemgençS.A. bu güzel paylaşımınız için Rabbim razı olsun kardeşim.
selam ve dua ile........
aleykum selam kardşeim...
rabbim cümlemizden razı olsun inşaALLAH ..
selam ve dua ile ...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/32308-o-0o-oavcunuza-bakino-o-0o · 21.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Sevmeden evlilik olur mu? İslam'da Aile Hayatı 195 cevap
- Nasıl bir isim Koymalıyım? İslam'da Aile Hayatı 166 cevap
- Evlilik İnsanı Allah'a (c.c) Yaklaştırmalı .. İslam'da Aile Hayatı 110 cevap
- BAYANLARA 30 TAVSİYE İslam'da Aile Hayatı 109 cevap
- EVLİLİK SOFRASINDA MUTLULUK YEMEĞİ İslam'da Aile Hayatı 107 cevap
- İslam'da Başörtüsü!!! İlmihali İslam'da Aile Hayatı 107 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.