selamunaleyküm kardeşim Allah razı olsun çok güzel bir yazı çok ders verici teşvik edici saolasınız emeğinize salık selametle kalın Rabbim namazlarını eksiksiz ve feyzle kılanlardan eylesin bizleri inşaAllah amin...:(B)
NAMAZ KILMA ARZUN YOK MU?
4.021 görüntülenme · 23 yanıt
RE: NAMAZ KILMA ARZUN YOK MU?
selamunaleyküm kardeşim Allah razı olsun çok güzel bir yazı çok ders verici teşvik edici saolasınız emeğinize salık selametle kalın Rabbim namazlarını eksiksiz ve feyzle kılanlardan eylesin bizleri inşaAllah amin...:(B)
RE: NAMAZ KILMA ARZUN YOK MU?
allah razı olsun ama yazıyı ben yazmadım kardeşim yanlış anlaşılmasın sonuna ekledim karakalem com dan alıntı diye hak geçmesin inşallah üzerimize allah emanet olunB)
FUNDA_ yazdı:
ELİNE KALBİNE SAĞLIK CANIM ÇOK GÜZEL OLMUS
allah razı olsun ama yazıyı ben yazmadım kardeşim yanlış anlaşılmasın sonuna ekledim karakalem com dan alıntı diye hak geçmesin inşallah üzerimize allah emanet olunB)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/3908-namaz-kilma-arzun-yok-mu · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Selamun Aleyküm.2,Namaz kılma kitabından Namaz kılma Stilleri Hadis-i Şerif 1 cevap
- Bir Çocuğun Namaz Kılma Öyküsü. . . Dini Hikayeler 1 cevap
- BİR ÇOCUĞUN NAMAZ KILMA ÖYKÜSÜ... Kıssadan Hisse 1 cevap
- Namaz kılma sanşım yok bana yardımedin!! Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 11 cevap
- Namaz kılma ile ilgili önemli bir soru Sesli Görüntülü Dini Sohbetler 20 cevap
- bir çocuğun namaz kılma öyküsü... Sırlar Dünyası 3 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.