Fenerlilere Armağan Olsun
15.853 görüntülenme · 212 yanıt
RE: Fenerlilere Armağan Olsun
heee vaarr :D nerden bilion belki herkes galatasarayli olcakk alla alla ;)B)
amine nur yazdı:
:Dçok tatlı yaaaaaaaa:Dben fblim ama bu çocuk çok şeker zamanla doğruyu bulcak:Deeeeeeeeee birgün herkes fenerli olcak:D:Dvarmı bi itirazı olan;););)
heee vaarr :D nerden bilion belki herkes galatasarayli olcakk alla alla ;)B)
HERKESİN BİRGÜN GALATASARAYLI OALCAĞINA EMİNİM HEMDE ÇOK.ASLINDA FENERBAHÇE İLE GALKATASARAYI ELE ALMAK BİLE BENCE ABES GALATASARAYIN NE KADAR BÜYÜK İŞLER YAPTIĞI ORTADA UEFA VE SÜPER KUPA VARMI ÖTESİ BENCE YOKKKKKKK
HERKESİN BİRGÜN GALATASARAYLI OALCAĞINA EMİNİM HEMDE ÇOK.ASLINDA FENERBAHÇE İLE GALKATASARAYI ELE ALMAK BİLE BENCE ABES GALATASARAYIN NE KADAR BÜYÜK İŞLER YAPTIĞI ORTADA UEFA VE SÜPER KUPA VARMI ÖTESİ BENCE YOKKKKKKK
MANISA DAMI YA$IYOSUN.DÜ$ÜNÜRKEN BILE GÖZLERIM DOLUYO.HERKESI O KADAR COK ÖZLEDIM KI.HANGI SÖZLE IFADE EDEYIM BILMIYORUM.HAVASI SUYU INSANI HER$EYI COK GÜZEL.ÜLKEMIN HERYERI GÜZEL ISTANBUL COK GÜZEL.AYIRT EDEMIYORUM HICBIRYERINI.
HERKESE SELAM OLSUN:(:(:(
hayrunissa86 yazdı:
BENDE MANİSALIYIM :D:D AMA MANİSASPORLU DEGIL BEŞİKTAŞLIYIM
MANISA DAMI YA$IYOSUN.DÜ$ÜNÜRKEN BILE GÖZLERIM DOLUYO.HERKESI O KADAR COK ÖZLEDIM KI.HANGI SÖZLE IFADE EDEYIM BILMIYORUM.HAVASI SUYU INSANI HER$EYI COK GÜZEL.ÜLKEMIN HERYERI GÜZEL ISTANBUL COK GÜZEL.AYIRT EDEMIYORUM HICBIRYERINI.
iKRA-OKU...

AY KIYAMAM MANİSAYA GELME İMKANIZ YOKMU Kİ :( İNŞALLAH GELİRSINIZ
gurbetten yazdı:
hayrunissa86 yazdı:
BENDE MANİSALIYIM :D:D AMA MANİSASPORLU DEGIL BEŞİKTAŞLIYIM
AY KIYAMAM MANİSAYA GELME İMKANIZ YOKMU Kİ :( İNŞALLAH GELİRSINIZ
BU NE YA BURAYADA MI MAÇI SOKTUNUZ YAZIK VALLA FUTBOLSUZ Bİ HAYAT İSTİYORZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ.........
BU NE YA BURAYADA MI MAÇI SOKTUNUZ YAZIK VALLA FUTBOLSUZ Bİ HAYAT İSTİYORZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ.........
çok kolayı var
izlemeyi ver kardeş
sessiz geveze yazdı:
çok kolayı var
izlemeyi ver kardeş
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/12706-fenerlilere-armagan-olsun · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Kara cahil babalara armağan olsun. Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 23 cevap
- Bir Kadın Gittiğinde.. (BÜTÜN BAYANLARA ARMAĞAN OLSUN) Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 31 cevap
- bu resimler bütün din kardeşlerime armağan olsun Resimler 2 cevap
- sitedeki herkese armağan olsun... Resimler 4 cevap
- Abdülkadir Geylani - ilahi Armağan Tasavvûf 2 cevap
- Acının Gizlediği Armağan... Kıssadan Hisse 4 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.