??*bilgilerinize muhtacım... yardım eder misiniz??*

2.248 görüntülenme · 11 yanıt

Paylaş:
_şimal_

_şimal_

Mübarek Üye · 3.231 mesaj

selamun aleyküm hayırlı akşamlar arkadaşlar...
kaza namazları hakkında sorum olacaktı.
kaza namazlrım var ve ben her namazdan sonra kazalarını kılıyorum.
sabah namazından sonra nıyet edıyorum en son kalan sabah namazının kazasını kılmaya dıye mesela...
bu şekilde her namazın kazasını kılıyorum...
doğru mu yapıyorum?
bazı duyumlar aldım sabah namazından sonra kaza kılınmaz gıbılerınden...
gun ıcınde bır ara o gunun butun kaza namazlarını birden kılmak daha makbul diye de duydum...
acaba en dogru nasıl kılınır?
bilgilerinize muhtacım...
yardımcı olabılır mısınız arkadaşlar;??

Allah razı olsun hepinizden?:a14::a14:
can kırıkları

can kırıkları

Mübarek Üye · 1.967 mesaj

selamun aleyküm bize anlatılan ikindi namazının arkasından kaza kılınmaz biz camiide böyle öğrendik yardım olduysa ne mutlu bana
_şimal_

_şimal_

Allah razı olsun kardesım ..
pekı kaza namazlarımı nasıl kılmalıyım?
can kırıkları

can kırıkları

Mübarek Üye · 1.967 mesaj

Vallaha hesabıkarışık aslında ama dur ben bir sorayım birine ÇÜNKÜ HESAP YAPIYOLARDI BENDE HESAPLATMIŞTIM
denizhkn

denizhkn

Kıdemli Üye · 421 mesaj

aleykumselam şimal kardeşim.
aşağıda linklerde aradığın soruların çoğunun cevabı var. ne zaman kaza kılınır nasıl kılınır. ikindiden sonra kaza kılınabilir mi sünnet yerine kaza namazı kılınabilir mi vs. ama yazdığın kadarıyla burdaki bilgilerde yaptığını doğruluyor. yine sen bir oku bu gönderdiklerimi daha netleşeceksindir inşallah.
Selam ve dua ile kal kardeşim:...
Sorularla İslamiyet | Kaza namazı borçları nasıl hesaplanır ve nasıl kılınır? Çok fazla kaza borcu olan sünnet yerine kaza kılabilir mi?
Sorularla İslamiyet | Sünnetlerin yerine kaza namazı kılınabilir mi?
Sorularla İslamiyet | Kerahet vakitleri hakkında bilgi verir misiniz?
Sorularla İslamiyet | Kaza namazı borçları kaç yaşından itibaren hesaplanır? Kaza namazı nasıl kılınır?
_şimal_

_şimal_

denizhknaleykumselam şimal kardeşim.
aşağıda linklerde aradığın soruların çoğunun cevabı var. ne zaman kaza kılınır nasıl kılınır. ikindiden sonra kaza kılınabilir mi sünnet yerine kaza namazı kılınabilir mi vs. ama yazdığın kadarıyla burdaki bilgilerde yaptığını doğruluyor. yine sen bir oku bu gönderdiklerimi daha netleşeceksindir inşallah.
Selam ve dua ile kal kardeşim:...
Sorularla İslamiyet | Kaza namazı borçları nasıl hesaplanır ve nasıl kılınır? Çok fazla kaza borcu olan sünnet yerine kaza kılabilir mi?
Sorularla İslamiyet | Sünnetlerin yerine kaza namazı kılınabilir mi?
Sorularla İslamiyet | Kerahet vakitleri hakkında bilgi verir misiniz?
Sorularla İslamiyet | Kaza namazı borçları kaç yaşından itibaren hesaplanır? Kaza namazı nasıl kılınır?

Allah razı olsun kardeşim..
denizhkn

denizhkn

Kıdemli Üye · 421 mesaj

bu arada inşallah yanlış anlamamşsındır beni o linkleri kolaylık olsun diye göndermedim kendim yazarsam belki yanlış eksik yazarım diye kaynak göndereyim dedim. inşallah faydalı olur. hayırlı günler
Selam ve Dua ile...
_şimal_

_şimal_

denizhknbu arada inşallah yanlış anlamamşsındır beni o linkleri kolaylık olsun diye göndermedim kendim yazarsam belki yanlış eksik yazarım diye kaynak göndereyim dedim. inşallah faydalı olur. hayırlı günler
Selam ve Dua ile...

estağfirullah ALlah razı olsun kardeşim aydınlattınız beni..
mektubat

mektubat

Mübarek Üye · 2.308 mesaj

_şimal_

sağol kardeşim de ben zaten kaza olarak farz namazlarının kazasından bahsetmıstım..

Sünnet namazın kazası diye birşey yazmıyor zaten.
Bizde aynı şeyden bahsettik kaza namazının kılınışıyla alakalı geniş bilgi linkte mevcut.Dualarınızı istirham ederiz..
*Dilini muhafaza et, seni sokmasın. Çünkü o, büyük bir yılandır.
* Allahü teâlâ rızka kefildir ama imana kefil değildir.
_şimal_

_şimal_

mektubat
Sünnet namazın kazası diye birşey yazmıyor zaten.
Bizde aynı şeyden bahsettik kaza namazının kılınışıyla alakalı geniş bilgi linkte mevcut.Dualarınızı istirham ederiz..

Allah razı olsun...
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.