yardım edin..büyük günah işlemek üzereyim...:(!!

2.727 görüntülenme · 15 yanıt

Paylaş:
ferit_pilsen

ferit_pilsen

Aktif Üye · 85 mesaj

ablalarım abilerim... 19 yaşındayım... 4. sınıftan beri sigara içiyorum...ne oldu bilmiyorum, fatih cami avlusundan geçerken içimden namaz kılmak geldi ve camide ikindi namazını kıldım..sonra ne oldu bilmiyorum dua ederken sigara içmicem die allah'a söz verdim...ama şimdi dayanamıyorum içesim var....ne yapmam lazım yardımcı olun...:(
VaVeyla

VaVeyla

Mübarek Üye · 11.102 mesaj

bu sana iyi bir fırsat kardeşim
bence sözünü tut iradeni kaybetme
böyle bir sözü vermen sana bir kapı açıyor
sen bu kapıyı elinin tersiyle itme kardeşim
şeytana uyma
inşallah sözünde durursun
selametle
_şimal_

_şimal_

Mübarek Üye · 3.231 mesaj

sabret kardeşim..
sabır ve dua et ki dayanabılesın..
cok buyuk bır ımtıhanın ortasındasın bence...
sigarayı bırakanların sakız çiğnediğini
çekirdek yedıgını bılıyorum..
kendını baska seylerle ugrasa ver..
ınsallah faydalı olur..
tubae

tubae

Kıdemli Üye · 179 mesaj

Allah yardımcın olsun kardeşim
sınan_06

sınan_06

Kıdemli Üye · 466 mesaj

kardesim ne güzel hidayete varaı yolunda bi adım atmıssın inşallah devamını getirirsin unutma allah kullarını sınavdan gecirir sende bu sınavın içine girmişşin umarım bırakabilirsin rabbime emanet ol selam...dua..ile
lale&gül

lale&gül

Mübarek Üye · 2.137 mesaj

allah yar ve yardımcın olsun kardeşim
sabret kardeşim inşallah bırakırsın allahın izniyle
Mevlam kimseye sabredemiyeceği sıkıntılar yaşatmaz
bu senin için bir fırsattır birdaha bu fırsatı bulmayabilirsin
Rasûlullah (sav) buyuruyor: “Dünya tatlıdır ve manzarası hoştur. Şüphesiz ki Allah dünyanın idaresini size verecek ve nasıl davranacağınıza, ne gibi işler yapacağınıza bakacaktır. O halde dünyadan sakının…” (Müslim, Zikr 99)
tuba_m

tuba_m

Aktif Üye · 97 mesaj

allah yar ve yardımcın olsun...
Luvi

Luvi

Mübarek Üye · 1.209 mesaj

Kardeşim bence oruç tutabilirsin. Hem nefsine hükmetmen için sana yardımcı olur hem de nafile bir ibadet yapmış olursun.

Selam ve dua ile...
AY-YA

AY-YA

Mübarek Üye · 2.370 mesaj

luvi kardeşime katılıyorum oruç tut kardeşim nefsine hakim olman daha kolaylaşır selam ve dua ile. Rabbim yardımcın olsun
evrem1

evrem1

Mübarek Üye · 538 mesaj

Siz Allahın huzurunda söz vermişsiniz namazda.Bu ilhamı yabana atmayın.İçmeyin.Şeytanı ve nefsinizi sevindirmeyin .Allah yar ve yardımcınız olsun.
ahde

ahde

Mübarek Üye · 590 mesaj

kardeş rabbim yardımcın olsun ben de bu illetten kurtulmak istiyorum
ama henüz başaramadım 11 yıldır içiyorum kendimden nefret ediyorum
bu yüzden henüz çok gençsin mademki söz verdin biliyorum çok çor ama
bırakmalısın ben bi ara çok fazla içiyordum sonra kendi kendime
bu gün akşam 11'e kadar içmicem diye söz verdim ben günlük sözler veriyordum
tabiki allah'a değil kendi kendime bu sayede baya azaltmıştım
allah sanada banada bu ileten kurtulmayı nasip etsin
gülkoksam

gülkoksam

Mübarek Üye · 969 mesaj

çok güzel bir sınavdan geçiosun bence şuan sigara içmek istiorsun nefisn seni allaha verdiğin söze karşı zorluyor eğer sabredip içmesse sınavını geçersin selamtle allah yardımcın olsun biraz sık kendini
gerçekyaşam

gerçekyaşam

Yeni Üye · 0 mesaj

Esselamu aleykum sevgili kardeşim şeytanın oyunlarına gelme ona fırsat verme verdiğin sözün arkasında dur çünkü hafife alınmıcak bir söz bu ALLAHA verilmiş . bende içiyordum 12 yaşında başladım 24 yaşında bıraktım o illeti hiç yapılmamış üretilmemiş farzet vede sürekli çerez tarzı bir şeyler ye diyen olur yapma daha içesin gelir bunun ilacı bol bol soda evet bu kadar basit işte sodayla içini temizlemiş olacaksın seni biraz daha zorlar 1 ay kadar sonra kendin içiyormuş gibi olursun 2 veya 3 ay sonra tamamen kurtulursun ALLAH yardımcın olsun ...........
ferit_pilsen

ferit_pilsen

Aktif Üye · 85 mesaj

çok teşekkür ederim motiveleriniz için dualarınız için ama malesef ben bu günahı işledim...dayanamadım çıldırıcak gibi oldum...utanıyorum rabbime karşı..namaz kılıp ondan özür dilemek istiyorum ama utancımdan yapamıyorum...bu günahla hurzuruna çıkmam doğru olmaz diye düşünüyorum..napıcam nolursunuz yardım edin...dinden çıktım diye çok korkuyorum...
can kırıkları

can kırıkları

Mübarek Üye · 1.967 mesaj

ah kardeşim bende lisede alıştım ailem biliyor herşey boş neler neler denedim bırakmak için ama galiba o beni bırakcak musalla taşına........rabbim yardımcın olsun inşaallah bizde bırakabiliriz
Im_muslim

Im_muslim

Mübarek Üye · 3.194 mesaj

ferit_pilsen, post: 1022925, member: 57410çok teşekkür ederim motiveleriniz için dualarınız için ama malesef ben bu günahı işledim...dayanamadım çıldırıcak gibi oldum...utanıyorum rabbime karşı..namaz kılıp ondan özür dilemek istiyorum ama utancımdan yapamıyorum...bu günahla hurzuruna çıkmam doğru olmaz diye düşünüyorum..napıcam nolursunuz yardım edin...dinden çıktım diye çok korkuyorum...

Selamünaleyküm kardeşim
yazınızı çok sonra gördüm hoş tarihine bakmadım ama :)

Şimdi utancımdan huzuruna varıp namaz kılamıyorum demeniz çok yanlış bu şeytanın bir aldatması sakın ha kanmayın...
Günahları affedecek ALLAHtır. Siz namazla O'ndan istmelisiniz...
Sigara konusuna gelirsek hep beraber bıraksak tabiki iyi olur ama yorumlara bakınca zor bi iş olduğunu, ya da bizim zorlaştırdığımız görülüyor...

Sen namazından geri kalma inşaAllah

selametle kal...
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.