yardım edin..büyük günah işlemek üzereyim...:(!!
2.727 görüntülenme · 15 yanıt
ablalarım abilerim... 19 yaşındayım... 4. sınıftan beri sigara içiyorum...ne oldu bilmiyorum, fatih cami avlusundan geçerken içimden namaz kılmak geldi ve camide ikindi namazını kıldım..sonra ne oldu bilmiyorum dua ederken sigara içmicem die allah'a söz verdim...ama şimdi dayanamıyorum içesim var....ne yapmam lazım yardımcı olun...:(
sabret kardeşim..
sabır ve dua et ki dayanabılesın..
cok buyuk bır ımtıhanın ortasındasın bence...
sigarayı bırakanların sakız çiğnediğini
çekirdek yedıgını bılıyorum..
kendını baska seylerle ugrasa ver..
ınsallah faydalı olur..
sabır ve dua et ki dayanabılesın..
cok buyuk bır ımtıhanın ortasındasın bence...
sigarayı bırakanların sakız çiğnediğini
çekirdek yedıgını bılıyorum..
kendını baska seylerle ugrasa ver..
ınsallah faydalı olur..
allah yar ve yardımcın olsun kardeşim
sabret kardeşim inşallah bırakırsın allahın izniyle
Mevlam kimseye sabredemiyeceği sıkıntılar yaşatmaz
bu senin için bir fırsattır birdaha bu fırsatı bulmayabilirsin
sabret kardeşim inşallah bırakırsın allahın izniyle
Mevlam kimseye sabredemiyeceği sıkıntılar yaşatmaz
bu senin için bir fırsattır birdaha bu fırsatı bulmayabilirsin
Rasûlullah (sav) buyuruyor: “Dünya tatlıdır ve manzarası hoştur. Şüphesiz ki Allah dünyanın idaresini size verecek ve nasıl davranacağınıza, ne gibi işler yapacağınıza bakacaktır. O halde dünyadan sakının…” (Müslim, Zikr 99)
kardeş rabbim yardımcın olsun ben de bu illetten kurtulmak istiyorum
ama henüz başaramadım 11 yıldır içiyorum kendimden nefret ediyorum
bu yüzden henüz çok gençsin mademki söz verdin biliyorum çok çor ama
bırakmalısın ben bi ara çok fazla içiyordum sonra kendi kendime
bu gün akşam 11'e kadar içmicem diye söz verdim ben günlük sözler veriyordum
tabiki allah'a değil kendi kendime bu sayede baya azaltmıştım
allah sanada banada bu ileten kurtulmayı nasip etsin
ama henüz başaramadım 11 yıldır içiyorum kendimden nefret ediyorum
bu yüzden henüz çok gençsin mademki söz verdin biliyorum çok çor ama
bırakmalısın ben bi ara çok fazla içiyordum sonra kendi kendime
bu gün akşam 11'e kadar içmicem diye söz verdim ben günlük sözler veriyordum
tabiki allah'a değil kendi kendime bu sayede baya azaltmıştım
allah sanada banada bu ileten kurtulmayı nasip etsin
gerçekyaşam
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
Esselamu aleykum sevgili kardeşim şeytanın oyunlarına gelme ona fırsat verme verdiğin sözün arkasında dur çünkü hafife alınmıcak bir söz bu ALLAHA verilmiş . bende içiyordum 12 yaşında başladım 24 yaşında bıraktım o illeti hiç yapılmamış üretilmemiş farzet vede sürekli çerez tarzı bir şeyler ye diyen olur yapma daha içesin gelir bunun ilacı bol bol soda evet bu kadar basit işte sodayla içini temizlemiş olacaksın seni biraz daha zorlar 1 ay kadar sonra kendin içiyormuş gibi olursun 2 veya 3 ay sonra tamamen kurtulursun ALLAH yardımcın olsun ...........
çok teşekkür ederim motiveleriniz için dualarınız için ama malesef ben bu günahı işledim...dayanamadım çıldırıcak gibi oldum...utanıyorum rabbime karşı..namaz kılıp ondan özür dilemek istiyorum ama utancımdan yapamıyorum...bu günahla hurzuruna çıkmam doğru olmaz diye düşünüyorum..napıcam nolursunuz yardım edin...dinden çıktım diye çok korkuyorum...
ah kardeşim bende lisede alıştım ailem biliyor herşey boş neler neler denedim bırakmak için ama galiba o beni bırakcak musalla taşına........rabbim yardımcın olsun inşaallah bizde bırakabiliriz
ferit_pilsen, post: 1022925, member: 57410çok teşekkür ederim motiveleriniz için dualarınız için ama malesef ben bu günahı işledim...dayanamadım çıldırıcak gibi oldum...utanıyorum rabbime karşı..namaz kılıp ondan özür dilemek istiyorum ama utancımdan yapamıyorum...bu günahla hurzuruna çıkmam doğru olmaz diye düşünüyorum..napıcam nolursunuz yardım edin...dinden çıktım diye çok korkuyorum...
Selamünaleyküm kardeşim
yazınızı çok sonra gördüm hoş tarihine bakmadım ama :)
Şimdi utancımdan huzuruna varıp namaz kılamıyorum demeniz çok yanlış bu şeytanın bir aldatması sakın ha kanmayın...
Günahları affedecek ALLAHtır. Siz namazla O'ndan istmelisiniz...
Sigara konusuna gelirsek hep beraber bıraksak tabiki iyi olur ama yorumlara bakınca zor bi iş olduğunu, ya da bizim zorlaştırdığımız görülüyor...
Sen namazından geri kalma inşaAllah
selametle kal...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/54302-yardim-edin-buyuk-gunah-islemek-uzereyim · 24.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Gülerek Günah İşlemek Dini sohbet 4 cevap
- pes etmek üzereyim.. Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 17 cevap
- hadis i kutsi den ; Ben kulumun zannı üzereyim Genel Konular 3 cevap
- Kalben itikad Etmeksizin Küfür Ameli İşlemek… Dini sohbet 2 cevap
- Bid’at işlemek, niçin kötüdür? Nasihatler 11 cevap
- Hayr işlemek mutlaka para ile olmaz Kıssadan Hisse 2 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.