ORTALAMA % 45

3.160 görüntülenme · 30 yanıt

Paylaş:
hanife deniz

hanife deniz

Mübarek Üye · 4.279 mesaj

Selamun Aleykum Kardeşim
Acı ama güzel bir tespit.
Allah razı olsun,RABBİM cümlemize layıkıyla ibadet etmeyi nasibetsin inş.
Selam ve Dua ile
Resul Aydın

Resul Aydın

Mübarek Üye · 4.770 mesaj

berat05Allah c.c. razı olsun...

ne denilebilir ki???

geçen ay dışarda olduğum için namaz vaktimi camide kılmam gerekti.Önce erkeklerin girmesini bekledim(kadın bölümü yukarıda ama yinede onların dikkatini çekmemek adına...) namazdan önce imam " safları doldurun " uyarısı yaptı. namazı kıldık..herkes çıkacak diye beklerken- ki sesler çıkmaya yükselmeye başladı...hoca Kur'an-ı Kerim okumaya başladı o güzel sesiyle...önceden -erkekler çıkmadan-çıkmayı planlamıştım ama hem ses olur diye hemde Kur'an dinlemek için kaldım...

O gün şu dikkatimi çekti benimde...dinlemek yok,uymak yok,telefon kapatmak yok...Rabbim yardımcımız olsun diyorum...Doğru yoldan imandan ayırmasın diyorum...

Camiye nasıl girmekten-giyinmekten tutunda ibadet etmeye kadar iyi bir ders almamız lazım

RABBİM C.C. UYARILARINIZ,EMEKLERİNİZ İÇİN RAZI OLSUN

essalümün aleyküm

Ve Aleyna aleykümselam kardeşim
Amin Ecmain Cümlemizin İnşaallah
Allah'a Emanet, Emanete Sahip Olunuz
Selam ve dua ile
"idrak'ın yüceliğine eremiyorsanız,

inkar'ın basitliğinden sıyrılınız"

B)
Resul Aydın

Resul Aydın

hanife denizSelamun Aleykum Kardeşim
Acı ama güzel bir tespit.
Allah razı olsun,RABBİM cümlemize layıkıyla ibadet etmeyi nasibetsin inş.
Selam ve Dua ile

Aleyküm Selam Kardeşim
Amin Ecmain Cümlemizden İnşaallah
Allah'a Emanet Olunuz
Selam ve dua ile

B)
sevket süreyya

sevket süreyya

Aktif Üye · 60 mesaj

resulaydin kardeşim acmış oldugun konudaki verileri bire bir acıklarsan iyi olur sakıncası nedir manası nedir vs.......

allaha emanet ol.......salam ve dua ile...........
firdes

firdes

Mübarek Üye · 1.974 mesaj

Esselamunaleyküm verahmetullahi veberekatuhu :)

Esselamunaleyküm verahmetullahi veberekatuhu :)

Bir yahudinin dediği üzere : ''Cum'a namazlarına katılan Müslümanlar, Sabah namazında da aynı çoğunluğu oluşturursa işte o zaman müslümanlar, kendi peygamberlerinin müjdelerini beklesinler..'' Her şey namaza ve buna mukabil olarak camide/camilere gösterilen saygıda bitiyor şüphesiz..

YAHUDİ OLAN BİRİNİN SÖZÜNÜN YÜCELTİLMESİ;YANLIŞ DEĞİL Mİ.BU SÖZÜ HİÇ Mİ ALİM-ULEMA SÖYLEMEMİŞ.HİÇ BİR İMAM HUTBESİNDE OKUMAMIŞ MI.
YAHUDİ BU SÖZE İNANSAYDI,MÜSLÜMAN OLMAZMIYDI.BU ÇELİŞKİ DOLU PAYLAŞIMINIZI TEKRAR GÖZDEN GEÇİRMENİZİ DİLERİM.

selam ve baki dualarımla..
"O ALLAH Kİ,YARATANDIR,KUSURSUZCA VAR EDENDİR,'ŞEKİL VE SURET' VERENDİR.
EN GÜZEL İSİMLER O'NUNDUR.GÖKLERDE VE YERDE OLANLARIN TÜMÜ O'NU TESBİH ETMEKTEDİR.O,AZİZ,HAKİMDİR."

(HAŞR SURESİ,24)
Resul Aydın

Resul Aydın

sevket süreyyaresulaydin kardeşim acmış oldugun konudaki verileri bire bir acıklarsan iyi olur sakıncası nedir manası nedir vs.......

allaha emanet ol.......salam ve dua ile...........

Cami'ye gittiniz, Vakit namazını eda etmek için kıyama durdunuz"Tekbirinizi aldınız" birden cemaatın içinden birinin veya birilerinin telefonlarından
tuhaf sesler duyuyorsunuz. Bu sizce herhangi bir sakıncalık ihtiva etmiyor mu?

keyfe keder, mazeretsiz; namazdayken oksürmenin Böğürmenin namazı bozduğunu Biliyormusunuz..!!

Müslüman amel defterini sağından almak isteyendir.

her türlü resimli kıyafetler giymek "Haramdır"

Allah'ın Beyt-i Olan Camii ve mescitlerde yalnızca
kelamullah konuşulur ve dinlenir.

Cum'anın farzı eda edilip, vaktin farzı tehir edilemez.

takkaesiz namaz kılmak "sünneti-seniyye'ye muhalefettir..vs vs

Verilerin orantısının ortalama doğruluğunu bi-zatihi kendinizde müşahede edebilirsiniz.

Allah'a Emanet Olunuz

B)
Resul Aydın

Resul Aydın

firdesBir yahudinin dediği üzere : ''Cum'a namazlarına katılan Müslümanlar, Sabah namazında da aynı çoğunluğu oluşturursa işte o zaman müslümanlar, kendi peygamberlerinin müjdelerini beklesinler..'' Her şey namaza ve buna mukabil olarak camide/camilere gösterilen saygıda bitiyor şüphesiz..

YAHUDİ OLAN BİRİNİN SÖZÜNÜN YÜCELTİLMESİ;YANLIŞ DEĞİL Mİ.BU SÖZÜ HİÇ Mİ ALİM-ULEMA SÖYLEMEMİŞ.HİÇ BİR İMAM HUTBESİNDE OKUMAMIŞ MI.
YAHUDİ BU SÖZE İNANSAYDI,MÜSLÜMAN OLMAZMIYDI.BU ÇELİŞKİ DOLU PAYLAŞIMINIZI TEKRAR GÖZDEN GEÇİRMENİZİ DİLERİM.

selam ve baki dualarımla..

Ve aleynaaleyküm selam kardeşim.

Kanaatimce bir yanlış anlaşılma vukuu bulmuş.
zira hiçbir gayr-i-müslimin sözünün yüceltilmesi söz konusu değil.

orada ifadesini bulan, "Ümmetin yekvucüd" olabilme ihtimalinin tehlikeliliğine
işaret Anlayışıdır.

A'lameittebeğalhüda

B)
sevket süreyya

sevket süreyya

Aktif Üye · 60 mesaj

2- KOL DİRSEKLERİNE KADAR (SETRİ-AVRET) UYGULAMAYANLAR

5-CAMİİ"YE ÇORAPSIZ GELENLER.

6-TAKKESİZ NAMAZ KILANLAR.

bunları acıkla diyorum muhalefet felan diyorsunda ney neden nasıl onu acıklamanı istiyorum bilsem sormazdım belkide benim gibi bilmeyenler de cok burda amacım ögrenmek..

illaki resul aydın kardeşimiz degil bilen bir başka arkadaş varsa oda acıklaya bilir..

selam ve dua ile...
Resul Aydın

Resul Aydın

sevket süreyya2- KOL DİRSEKLERİNE KADAR (SETRİ-AVRET) UYGULAMAYANLAR

5-CAMİİ"YE ÇORAPSIZ GELENLER.

6-TAKKESİZ NAMAZ KILANLAR.

bunları acıkla diyorum muhalefet felan diyorsunda ney neden nasıl onu acıklamanı istiyorum bilsem sormazdım belkide benim gibi bilmeyenler de cok burda amacım ögrenmek..

illaki resul aydın kardeşimiz degil bilen bir başka arkadaş varsa oda acıklaya bilir..

selam ve dua ile...

.........B)B)?

B)
kalbiminurlandır

kalbiminurlandır

Mübarek Üye · 4.040 mesaj

EMEĞİNİZE SAĞLIK.
HAKKINI VEREMEMEK NE KADAR DA VAHİM :a36:
BAŞKA NELER NELER VAR.
birçok tanıdığım kişi 5 vakit farz namazını kılmazken vacip olan bayram namazını kılma endişesini yaşamaktadır. işten o gün için yani bayram namazı için çalışma saatlerini değiştirmelerini istemekte, gerçekleşmesi güç olunca da kendilerini haklı bularak ''bayram namazını da kıldırmayacaklar'' gibi bir tepki vermektedirler.

HASBİNALLAH VE NİĞMEL VEKİL.

Rabbim seni anıp zikretmek, nimetine şükretmek, sana layıkıyla ibadet etmek için bize yardım et.
Resul Aydın

Resul Aydın

kalbiminurlandırEMEĞİNİZE SAĞLIK.
HAKKINI VEREMEMEK NE KADAR DA VAHİM :a36:
BAŞKA NELER NELER VAR.
birçok tanıdığım kişi 5 vakit farz namazını kılmazken vacip olan bayram namazını kılma endişesini yaşamaktadır. işten o gün için yani bayram namazı için çalışma saatlerini değiştirmelerini istemekte, gerçekleşmesi güç olunca da kendilerini haklı bularak ''bayram namazını da kıldırmayacaklar'' gibi bir tepki vermektedirler.

HASBİNALLAH VE NİĞMEL VEKİL.

Rabbim seni anıp zikretmek, nimetine şükretmek, sana layıkıyla ibadet etmek için bize yardım et.

ALLAH'a Emanet Olunuz.
Selam ve dua ile...

B)
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.