hoş görünümlü havlu kenarlarııı:)

1.920 görüntülenme · 19 yanıt

Paylaş:
ya mucib

ya mucib

Mübarek Üye · 1.037 mesaj

Ayşegül00

Ayşegül00

Mübarek Üye · 1.408 mesaj

emeğine sağlık ablacım annem bayılır bunlara soruyodu zaten allaha emenet olsun...:a12:
ya mucib

ya mucib

ne demk kardeşim rabbime emanet olun
Aşk-ı Hicab

Aşk-ı Hicab

Mübarek Üye · 12.148 mesaj

selamun aleyküm kardeşim.emeğine sağlık
Anneme de gösterdim:)
ya mucib

ya mucib

aleyküm selam kardeşim
Nazar57

Nazar57

Mübarek Üye · 1.308 mesaj

Bunları siz mi yaptınız,harika görünüyorlar.. anneme söyleyimde bizde yapalım.. :)ellerinize sağlık..:)
ekremeee

ekremeee

Mübarek Üye · 3.902 mesaj

güzeller. ama havlular kirli duruyolar :)
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime

ya mucib

ya mucib

Nazar57Bunları siz mi yaptınız,harika görünüyorlar.. anneme söyleyimde bizde yapalım.. :)ellerinize sağlık..:)

yok kardeşim ben yapmadım sizinde gözlerinize saglıkk selametlee
uzgun_42

uzgun_42

Mübarek Üye · 1.218 mesaj

selamün aleyküm canım.
ne güzel modeller, bayıldım. bende şimdi yazma kenarı yapıyorum, boncuklularından ama..
ben bu modellerden çıkarmam gerekli ama nasıl yapacam onu düşünüyorum...
emegine saglık kardeşim..
selam ve dua ile..
hayırlı akşamlar..
uzgun_42

uzgun_42

ekremeeegüzeller. ama havlular kirli duruyolar :)

ben hiç farketmedim havlunun kirli oldugunu direk kenarlarına bakınca...
tabiki biz bayanlar direk gerekli kısma bakıyoruz....:a16::a16::a16:
sen kardeşim hemen havlumı takıldı gözüne. neyse artık sen yıkarsın, bide ütülemeyi unutma emi..:a15::a15::a15:
selam ve dua ile...
cakdoc

cakdoc

Mübarek Üye · 1.507 mesaj

:):):) cok guzeller ama ben s1k1l1yorum nedense dantel isinden biraz sabirsizim pekte iyi oremiyorum zaten.. keske bende yapabilsem...
uzgun_42

uzgun_42

cakdoc:):):) cok guzeller ama ben s1k1l1yorum nedense dantel isinden biraz sabirsizim pekte iyi oremiyorum zaten.. keske bende yapabilsem...

ben sana ögreteyim kardeşim. ben çok seviyorum el işi yapmasını...
güzelde yapıyorum çok şükür..
beraber ceyizini tamamlarız. olmazmı..
selam ve dua ile..
cakdoc

cakdoc

uzgun_42
ben sana ögreteyim kardeşim. ben çok seviyorum el işi yapmasını...
güzelde yapıyorum çok şükür..
beraber ceyizini tamamlarız. olmazmı..
selam ve dua ile..

hihihi cok sevindim insallah ... bende az bucuk dikis biliyorum sana bisiler dikerim insallah :)
cakdoc

cakdoc

ya uzgun kardesim aslinda orme cantalar cok hosuma gidiyor, ilk firsatta orguyu iyice ogrenmek istiyorum.. :) boncuklu suslemeli seyleri cok seviyorum..
uzgun_42

uzgun_42

cakdochihihi cok sevindim insallah ... bende az bucuk dikis biliyorum sana bisiler dikerim insallah :)

neden olmasın. kızların ceyizi bitmezmişya..
sende bana yardım edersin beraber hallederiz..
ben senlerdir bi türlü bitiremedim..:a16::a16::a16:
ya mucib

ya mucib

uzgun_42selamün aleyküm canım.
ne güzel modeller, bayıldım. bende şimdi yazma kenarı yapıyorum, boncuklularından ama..
ben bu modellerden çıkarmam gerekli ama nasıl yapacam onu düşünüyorum...
emegine saglık kardeşim..
selam ve dua ile..
hayırlı akşamlar..

aleykümselam kardeşim begendiginize sevindim benim çeyizlerimide tamamlamada yardımcı olurmusn:):a01:benmde fazka bişi bildgim söylenemezz
Nur_u Secde

Nur_u Secde

Mübarek Üye · 5.268 mesaj

emeğinize sağlık.ama danteller,yemeniler(yemeni derken 70 -80 adetçeyize konulmasından bahsediyorum) ,havlu kenarları gereksiz ve gösterişten başka birşey değil.en önemlisi israf hemde ne israf.günümüzde kızların çeyizi o kadar abartılı ki.gıptayla baktığım imrendiğim ne hocaların sohbetlerine giderim .onların ilmine hayran kalırım.ama iş çeyize gelince anlam veremem.herşeyi anlatırlarda şu sohbetlerde, gençkızlarımıza çeyiz konusunda israfa kaçmayın demezler nedense.veya ben denk gelmedim.
erkekler pek anlamazlar ama bir genç kızın sadece sandık çeyizinde 5 milyara varan bez parçaları vardır.sadece ara dantel yaptırmaya kalkarsan 250 ve 300 arası.ve bunlardan 5-6 takım yaptıranlara hayret ediyorum.bu takımlar ki sadece doğumda ve çeyiz sermede kullanılır.onun dışında sandıkta yıllarca bekler.
yazıktır,israftır,günahtır,gösteriştir.

kusura bakmayasın kardeşim hakkınızı helal ediniz ama konunuzu görünce aklıma geldi belirtmek istedim.
abı_hayat

abı_hayat

Mübarek Üye · 5.186 mesaj

Ayyyyy, çok güzeller.

Emeğine sağlık kardeş....
ekremeee

ekremeee

Mübarek Üye · 3.902 mesaj

uzgun_42
ben hiç farketmedim havlunun kirli oldugunu direk kenarlarına bakınca...

tabiki biz bayanlar direk gerekli kısma bakıyoruz....:a16::a16::a16:
sen kardeşim hemen havlumı takıldı gözüne. neyse artık sen yıkarsın, bide ütülemeyi unutma emi..:a15::a15::a15:

selam ve dua ile...

:a01: zaten siz bayanlar neyi fark etmişsinizki :a01:

hem ben havlu yıkıyamam ütü yapmasınıda bilmem :a01:

o havlular kirlenmiş sen onları at en iyisi

bak bunlar yenisi

bunlarda havlu kenarları

ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime

ya mucib

ya mucib

Nur_u Secdeemeğinize sağlık.ama danteller,yemeniler(yemeni derken 70 -80 adetçeyize konulmasından bahsediyorum) ,havlu kenarları gereksiz ve gösterişten başka birşey değil.en önemlisi israf hemde ne israf.günümüzde kızların çeyizi o kadar abartılı ki.gıptayla baktığım imrendiğim ne hocaların sohbetlerine giderim .onların ilmine hayran kalırım.ama iş çeyize gelince anlam veremem.herşeyi anlatırlarda şu sohbetlerde, gençkızlarımıza çeyiz konusunda israfa kaçmayın demezler nedense.veya ben denk gelmedim.
erkekler pek anlamazlar ama bir genç kızın sadece sandık çeyizinde 5 milyara varan bez parçaları vardır.sadece ara dantel yaptırmaya kalkarsan 250 ve 300 arası.ve bunlardan 5-6 takım yaptıranlara hayret ediyorum.bu takımlar ki sadece doğumda ve çeyiz sermede kullanılır.onun dışında sandıkta yıllarca bekler.
yazıktır,israftır,günahtır,gösteriştir.

kusura bakmayasın kardeşim hakkınızı helal ediniz ama konunuzu görünce aklıma geldi belirtmek istedim.

helal olsun kardeşim haklısın tabi ne diyebilirimkii
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.