hoş görünümlü havlu kenarlarııı:)
1.920 görüntülenme · 19 yanıt
selamün aleyküm canım.
ne güzel modeller, bayıldım. bende şimdi yazma kenarı yapıyorum, boncuklularından ama..
ben bu modellerden çıkarmam gerekli ama nasıl yapacam onu düşünüyorum...
emegine saglık kardeşim..
selam ve dua ile..
hayırlı akşamlar..
ne güzel modeller, bayıldım. bende şimdi yazma kenarı yapıyorum, boncuklularından ama..
selam ve dua ile..
hayırlı akşamlar..
ekremeeegüzeller. ama havlular kirli duruyolar :)
ben hiç farketmedim havlunun kirli oldugunu direk kenarlarına bakınca...
tabiki biz bayanlar direk gerekli kısma bakıyoruz....:a16::a16::a16:
sen kardeşim hemen havlumı takıldı gözüne. neyse artık sen yıkarsın, bide ütülemeyi unutma emi..:a15::a15::a15:
selam ve dua ile...
sen kardeşim hemen havlumı takıldı gözüne. neyse artık sen yıkarsın, bide ütülemeyi unutma emi..:a15::a15::a15:
selam ve dua ile...
cakdoc:):):) cok guzeller ama ben s1k1l1yorum nedense dantel isinden biraz sabirsizim pekte iyi oremiyorum zaten.. keske bende yapabilsem...
ben sana ögreteyim kardeşim. ben çok seviyorum el işi yapmasını...
güzelde yapıyorum çok şükür..
beraber ceyizini tamamlarız. olmazmı..
selam ve dua ile..
uzgun_42
ben sana ögreteyim kardeşim. ben çok seviyorum el işi yapmasını...
güzelde yapıyorum çok şükür..
beraber ceyizini tamamlarız. olmazmı..
selam ve dua ile..
hihihi cok sevindim insallah ... bende az bucuk dikis biliyorum sana bisiler dikerim insallah :)
cakdochihihi cok sevindim insallah ... bende az bucuk dikis biliyorum sana bisiler dikerim insallah :)
neden olmasın. kızların ceyizi bitmezmişya..
sende bana yardım edersin beraber hallederiz..
ben senlerdir bi türlü bitiremedim..:a16::a16::a16:
uzgun_42selamün aleyküm canım.
selam ve dua ile..
hayırlı akşamlar..
aleykümselam kardeşim begendiginize sevindim benim çeyizlerimide tamamlamada yardımcı olurmusn:):a01:benmde fazka bişi bildgim söylenemezz
emeğinize sağlık.ama danteller,yemeniler(yemeni derken 70 -80 adetçeyize konulmasından bahsediyorum) ,havlu kenarları gereksiz ve gösterişten başka birşey değil.en önemlisi israf hemde ne israf.günümüzde kızların çeyizi o kadar abartılı ki.gıptayla baktığım imrendiğim ne hocaların sohbetlerine giderim .onların ilmine hayran kalırım.ama iş çeyize gelince anlam veremem.herşeyi anlatırlarda şu sohbetlerde, gençkızlarımıza çeyiz konusunda israfa kaçmayın demezler nedense.veya ben denk gelmedim.
erkekler pek anlamazlar ama bir genç kızın sadece sandık çeyizinde 5 milyara varan bez parçaları vardır.sadece ara dantel yaptırmaya kalkarsan 250 ve 300 arası.ve bunlardan 5-6 takım yaptıranlara hayret ediyorum.bu takımlar ki sadece doğumda ve çeyiz sermede kullanılır.onun dışında sandıkta yıllarca bekler.
yazıktır,israftır,günahtır,gösteriştir.
kusura bakmayasın kardeşim hakkınızı helal ediniz ama konunuzu görünce aklıma geldi belirtmek istedim.
erkekler pek anlamazlar ama bir genç kızın sadece sandık çeyizinde 5 milyara varan bez parçaları vardır.sadece ara dantel yaptırmaya kalkarsan 250 ve 300 arası.ve bunlardan 5-6 takım yaptıranlara hayret ediyorum.bu takımlar ki sadece doğumda ve çeyiz sermede kullanılır.onun dışında sandıkta yıllarca bekler.
kusura bakmayasın kardeşim hakkınızı helal ediniz ama konunuzu görünce aklıma geldi belirtmek istedim.
uzgun_42ben hiç farketmedim havlunun kirli oldugunu direk kenarlarına bakınca...
selam ve dua ile...
:a01: zaten siz bayanlar neyi fark etmişsinizki :a01:
hem ben havlu yıkıyamam ütü yapmasınıda bilmem :a01:
o havlular kirlenmiş sen onları at en iyisi
bak bunlar yenisi

bunlarda havlu kenarları

ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime
Nur_u Secdeemeğinize sağlık.ama danteller,yemeniler(yemeni derken 70 -80 adetçeyize konulmasından bahsediyorum) ,havlu kenarları gereksiz ve gösterişten başka birşey değil.en önemlisi israf hemde ne israf.günümüzde kızların çeyizi o kadar abartılı ki.gıptayla baktığım imrendiğim ne hocaların sohbetlerine giderim .onların ilmine hayran kalırım.ama iş çeyize gelince anlam veremem.herşeyi anlatırlarda şu sohbetlerde, gençkızlarımıza çeyiz konusunda israfa kaçmayın demezler nedense.veya ben denk gelmedim.
helal olsun kardeşim haklısın tabi ne diyebilirimkii
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/52908-hos-gorunumlu-havlu-kenarlariii · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
Giriş yap ve cevap yaz.