bu sekılde namaz kılabılırmıyım
974 görüntülenme · 3 yanıt
kardeslerı 3 gun oruc tutmak ıstıyorum ve uc gun boyunca namaz kılıcam 5 vakıtın dısında yanlız sıze tuhaf gelmesın ama ben bazen namaz kılarken borclerım ıcın kendımı kaptırıyorum yanı nasıl anlatayım ıkı reketın sonunda ettehıyat okuyup devam edıyorum bı bakıyorum kı 12 13 rekat olmus bunun bır gunahı olmaz deme
atris, post: 978416, member: 92536kardeslerı 3 gun oruc tutmak ıstıyorum ve uc gun boyunca namaz kılıcam 5 vakıtın dısında yanlız sıze tuhaf gelmesın ama ben bazen namaz kılarken borclerım ıcın kendımı kaptırıyorum yanı nasıl anlatayım ıkı reketın sonunda ettehıyat okuyup devam edıyorum bı bakıyorum kı 12 13 rekat olmus bunun bır gunahı olmaz deme
olmaz inşallah kardeşim.negüzel kendini kaptırıp kılman.huşuyla ihlasla kılıyosun inşallah.rabbim kabul buyursun inşallah.selametle hayırlı geceler bizede dua et:a12:
_YUSUF_ 🛡
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 1.043
- Ödül
- 113
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 4.070 mesaj
atris, post: 978416, member: 92536kardeslerı 3 gun oruc tutmak ıstıyorum ve uc gun boyunca namaz kılıcam 5 vakıtın dısında yanlız sıze tuhaf gelmesın ama ben bazen namaz kılarken borclerım ıcın kendımı kaptırıyorum yanı nasıl anlatayım ıkı reketın sonunda ettehıyat okuyup devam edıyorum bı bakıyorum kı 12 13 rekat olmus bunun bır gunahı olmaz deme
Günah olmaz ama namazında olmaz namazın farzlarına vaciplerine riayet etmek gerekir ilmihale başvurunuz
selametle
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/52431-bu-sekilde-namaz-kilabilirmiyim · 11.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- NAMAZ-NAMAZ-NAMAZ Dini Hikayeler 27 cevap
- NAMAZ NAMAZ NAMAZ Nasihatler 19 cevap
- Namaz Kılalım Namaz Şiirler 2 cevap
- NAMAZ ( Namaz kılmakta zorlananlar ve kılmayanlar, buyurun) Dini sohbet 36 cevap
- Ahir zamanda namaz unutulacak diye bir hadis var mıdır;namaz kılınmayacakmış,doğru mu Hadis-i Şerif 10 cevap
- Namaz kılmayan müslüman'a müslüman'da namaz kılmayana mirasçı olamaz Dini sohbet 1 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.