bu sekılde namaz kılabılırmıyım

974 görüntülenme · 3 yanıt

Paylaş:
atris

atris

Mübarek Üye · 1.066 mesaj

kardeslerı 3 gun oruc tutmak ıstıyorum ve uc gun boyunca namaz kılıcam 5 vakıtın dısında yanlız sıze tuhaf gelmesın ama ben bazen namaz kılarken borclerım ıcın kendımı kaptırıyorum yanı nasıl anlatayım ıkı reketın sonunda ettehıyat okuyup devam edıyorum bı bakıyorum kı 12 13 rekat olmus bunun bır gunahı olmaz deme
AFRA_NUR

AFRA_NUR

Mübarek Üye · 2.128 mesaj

atris, post: 978416, member: 92536kardeslerı 3 gun oruc tutmak ıstıyorum ve uc gun boyunca namaz kılıcam 5 vakıtın dısında yanlız sıze tuhaf gelmesın ama ben bazen namaz kılarken borclerım ıcın kendımı kaptırıyorum yanı nasıl anlatayım ıkı reketın sonunda ettehıyat okuyup devam edıyorum bı bakıyorum kı 12 13 rekat olmus bunun bır gunahı olmaz deme

olmaz inşallah kardeşim.negüzel kendini kaptırıp kılman.huşuyla ihlasla kılıyosun inşallah.rabbim kabul buyursun inşallah.selametle hayırlı geceler bizede dua et:a12:
atris

atris

Mübarek Üye · 1.066 mesaj

sagol ablacım uc gun ıyısallah sole namaz kılıp dua edıcem sayenızde okudugunuz dualarla ablamın sonucları temız cıktı allah hepınızden razı olsun
_YUSUF_

_YUSUF_ 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 4.070 mesaj

atris, post: 978416, member: 92536kardeslerı 3 gun oruc tutmak ıstıyorum ve uc gun boyunca namaz kılıcam 5 vakıtın dısında yanlız sıze tuhaf gelmesın ama ben bazen namaz kılarken borclerım ıcın kendımı kaptırıyorum yanı nasıl anlatayım ıkı reketın sonunda ettehıyat okuyup devam edıyorum bı bakıyorum kı 12 13 rekat olmus bunun bır gunahı olmaz deme

Günah olmaz ama namazında olmaz namazın farzlarına vaciplerine riayet etmek gerekir ilmihale başvurunuz
selametle
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.