slm..

950 görüntülenme · 5 yanıt

Paylaş:
tuana yagmur

tuana yagmur

Üye · 45 mesaj

s.a arkadaslar...bilmiyorum dogru yeremi yazıyorum ama siteyi pek bilmediğim için mazur görün...bugün bi rüya gördüm bi sınıfta bi ark.la ders calısıyodum o test cöze biliyodu ben cözemiyodum ca kalemim kırıktı ya uuç yoktu kaçtane kalem cıkardıysam yzamadım...merak ettim acaba ne anlama geliyor...acaba yorumlaya bilecek biri varmı...yanlış anlamayın bazıları buna benzer rüya görmüş olabilir merak ettim bi bilginiz var mı?? selametle kalın.:a15:
_-yolcu-_

_-yolcu-_

Kıdemli Üye · 155 mesaj

A.s kardeş anladığım kadarıyla öss ye gireceksin.Bu sınavı atlatmış biri olarak tavsiyem boşver.Böyle şeylere takılıp psikolojini bozma.Herşey olacağına varır.Hakkında hayırlısını iste.SEn elinden geleni yap sonrası nasip meselesi.
Eğer hakkını vererek çalışır ve olmazsa ben elimden geleni yaptım dersin,yok çalışmıyosan da zaten çalışmamıştım dersin.
tuana yagmur

tuana yagmur

Üye · 45 mesaj

tabi öyle haklısın kardes.saol
kardelele

kardelele

Mübarek Üye · 15.425 mesaj

"selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatühü"
canım kardeşim allah yardımcın olsun.biraz zorluklar çekebilirsin ama bunlar gelip geçiçi yinede derslerini ihmal etme.çalışmaya devam.selametle kal.güzel günler diliyorum.
therisk

therisk

Aktif Üye · 92 mesaj

Rüyalara fazla takılmamak lazım, amel etmemek en güzelidir.

Her gördüğümüz rüya rahmani olmayabilir.

Bide şöyle düşün..

Rüyanda sana cenneti gezdirdiler, dediler ki sen burayı hakettin ahirette burada olucaksın. Her ne olursa olsun dünyada senin geleceğin yer burası diye..

Ne yapacan o zaman ?? İçinde bunun güvencesini taşıyıp gevşeklik mi göstereceksin ??

veya.. Cehennemi gezdirdiler, sen hergün her anını ibadetle geçirsen bile burada yanacaksın dediler..

Ne yapacan o zaman ?? Bunalıma mı gireceksin ???

Evliyalar bile keramet içerisinde gezerken hep son nefesin endişesini yaşamışlardır..

Gel boşver sen ALLAH'a tutun.. O'nun yolunda ol..

Manevi eğitime girerek dünya ve ahiretini güzelleştir...

www serefcakmak com isimli sitedeki dersi hergün yaparak tüm bunları elde et..
ashabaselam

ashabaselam

Kıdemli Üye · 224 mesaj

Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.