coca cola yazısındaki sır (lütfen okuyun)
14.604 görüntülenme · 66 yanıt
tebrikler......
coco cola içmediğiniz için...
bunlar olmasa bile yalan bile olsa..
sadece pkk ya yardım etmesi içilmemesi için yeterli..ve ırak taki savaşında ana sponsoru.....bir sürü şeyleri var hepsine gerek yok....
insan olana bir nasihat yeter..bir delil yetr..fazlası ahmaklara....
coco cola içmediğiniz için...
bunlar olmasa bile yalan bile olsa..
sadece pkk ya yardım etmesi içilmemesi için yeterli..ve ırak taki savaşında ana sponsoru.....bir sürü şeyleri var hepsine gerek yok....
insan olana bir nasihat yeter..bir delil yetr..fazlası ahmaklara....
Kardeş ALLAH razı olsun.Önceden bunu biliyordum.Herkese söyledim ama hiç kimse bana inanmadı...
:)allah Razi Olsun Kardeşim Yillardir şüpheli Diye Içmiyordum Lakin
Bu Kadarini Da Bilmiyordum.çok şükür Ki Kola Ve Gazozlarin Hepsini Biraktim.1yildan Fazla Oldu.dua Edin Bir Daha Başlamayayim Bizi Bilgilendirdiğiniz Için Teşekkürler:H
Bu Kadarini Da Bilmiyordum.çok şükür Ki Kola Ve Gazozlarin Hepsini Biraktim.1yildan Fazla Oldu.dua Edin Bir Daha Başlamayayim Bizi Bilgilendirdiğiniz Için Teşekkürler:H
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/23165-coca-cola-yazisindaki-sir-lutfen-okuyun · 06.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- COCA COLA HAKKINDA FETVA YAYINLANDI:COCA COLA HARAMDIR Dini sohbet 34 cevap
- ah coca vah cola sen neymiş be cola Sağlık ve Yaşam 14 cevap
- COCA COLA'NIN FAYDALARI!!! (Mutlaka Okuyun!!!) Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 18 cevap
- Coca cola iç İSRAİLİ DESTEKLE... Boykot 1 cevap
- COCA COLA İLE "ÖLÜM FORMÜLÜ" Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 71 cevap
- Coca cola logosunun rezaleti!!! Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 1 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.