Fahişe

1.005 görüntülenme · 5 yanıt

Paylaş:
kaniirfan

kaniirfan

Mübarek Üye · 647 mesaj

BU OLAY YAŞANMIŞTIR.
Yabancı bir ülkede Vergi memurları bir Fahişenin kapısını çalarlar.Evde kimse olmadığı için yan dairede oturan hane halkına bu şahsın mutlaka vergi dairesine gelmesi gerektiğini söyleyerek memurlar oradan ayrılır…Birkaç saat sonra eve dönen hayat kadını tam evıne gireceği sıra yan kapı komşusu ‘bugun vergi dairesinden geldiler ve mutlaka vergi dairesine en kısa zamanda uğraman gerektiğini söylediler,heralde devlete vergi borçlarını ödememektesin’ der.
Fahişe çok kızgın bir yüz ifadesiyle ,yüksek bir sesle komşusuna bağırarak şöyle der ;
Ben vergimi ödemeyecek kadar Namussuz değilim

Evet o insanlar ilkokulda aldıkları bu eğitim sayesine devletten çalmayı gerçek bir namussuzluk olarak görüyorlar..biz ise devlet malını yemeyenın keriz oldugunu öğreniyoruz taa 10 yaşımızdayken..
-Yalancı_Dünya-

-Yalancı_Dünya-

Mübarek Üye · 1.470 mesaj

Selamun aleyküm kardeşimiz...O işi yapan bir bayanın bu cümleyi kullanmasına haddinden fazla şaşırdım ve beni düşündürdü uzun bir müddet...onlar öyle söylüyor diye hepimiz öyle düşünecek değiliz...Allah yardımcımız olsun...selametle...

ALLAH'I KAYBEDEN NEYİ BULUR !
ALLAH'I BULAN NEYİ KAYBEDER ?
B)
DİLEK-HİLAL

DİLEK-HİLAL

Kıdemli Üye · 194 mesaj

Kardeşim yanlış anlamada yazdığın başlık ismi çok yanlış bakanlar o kelimeyi telafuz etmiş oluyo inşallah değiştirirsin
kaniirfan

kaniirfan

Mübarek Üye · 647 mesaj

bence bu baslık böyle kalsın..telafuz ediliyor olması bir vebal mi değilmi bunu anlayamadım..sonucta mühim bir konuyu ilgi ceker hale getiriyor o başlık
DİLEK-HİLAL

DİLEK-HİLAL

Kıdemli Üye · 194 mesaj

Kardeşim kaan abi var ilgilenen o yardım eder
__selam ve dua ile___
kaniirfan

kaniirfan

Mübarek Üye · 647 mesaj

123 414 2452 141 2
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.