Ben geldiiiiim

2.398 görüntülenme · 33 yanıt

Paylaş:
desertrose

desertrose

Mübarek Üye · 3.480 mesaj

Selamun aleykum dostlarım..

Yine ben geldim ama bu sefer temelli geldim inşaAllah. Uzun zamandır yoktum bazı nedenlerden dolayı, sizleri çok özledim.. Nihayet geri döndüm. İnşaAllah beni unutmamışsınızdır, gerçi bazı forumlarda adımın anıldığını gördüm ve çok mutlu oldum :):):) Fakat kimler kaldı, kimler gitti bilmiyorum.. Birsürü yeni arkadaşımızda katılmış aramıza, onlarda hoşgelmişler..

Geçmiş kurban bayramınız da mübarek olsun.

Buyrun gelin, göreyim hepinizi, kim var kim yok :)
istikbal

istikbal

Mübarek Üye · 1.236 mesaj

desertroseSelamun aleykum dostlarım..

Yine ben geldim ama bu sefer temelli geldim inşaAllah. Uzun zamandır yoktum bazı nedenlerden dolayı, sizleri çok özledim.. Nihayet geri döndüm. İnşaAllah beni unutmamışsınızdır, gerçi bazı forumlarda adımın anıldığını gördüm ve çok mutlu oldum :):):) Fakat kimler kaldı, kimler gitti bilmiyorum.. Birsürü yeni arkadaşımızda katılmış aramıza, onlarda hoşgelmişler..

Buyrun gelin, göreyim hepiniziiiiiiii :)

Ve alayküm selam verahmetullahi vebereketuh
Mümin,mümin kardeşini unutmaz bizlerde unutmadık sizi,hoşgeldiniz sefalar getirdiniz.Hayırlı akşamlar
“Yeryüzünde en güzel sistem İslam’dır. Sakın ha bu sistemi mal korkusundan, can korkusundan çakallara parçalatmayın. Haksızlık önünde eğilmeyiniz. Sonra hakkınızla beraber, müslümanlık şerefiniz de gider”[Şehid Muammer Aslantaş]
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

ve aleyküm selam kardeşim seni unutmadık unutmayızda insan kardeşini unuturmu tekrar geldiğine cok sevindim bir daha bizleri sensiz burakma rabbime emanet ol selam ve dua ile kal
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

sena30

sena30

Kıdemli Üye · 133 mesaj

s.a.hoşgeldin kardeşim.....
keltepe

keltepe

Mübarek Üye · 2.305 mesaj

selamun Aleyküm..

Hoşgeldiniz Kardeşim..

Rabbime Emanet Olun Dua Ile..
desertrose

desertrose

istikbalVe alayküm selam verahmetullahi vebereketuh
Mümin,mümin kardeşini unutmaz bizlerde unutmadık sizi,hoşgeldiniz sefalar getirdiniz.Hayırlı akşamlar

Hoşbulduk kardeşim, unutulmadığıma sevindim, :) Allah c.c. razı olsun.

Size de hayırlı akşamlar.
desertrose

desertrose

CEVDET-71, post: 544393, member: 57188ve aleyküm selam kardeşim seni unutmadık unutmayızda insan kardeşini unuturmu tekrar geldiğine cok sevindim bir daha bizleri sensiz burakma rabbime emanet ol selam ve dua ile kal

Çok sağol abicim, Allah c.c. razı olsun..
Henüz bir daha gitmeye niyetim yok inşaAllah :)
Sende Allah'a emanetsin.. SelametleB)
desertrose

desertrose

sena30s.a.hoşgeldin kardeşim.....

Aleykum selam.. Hoşbulduk kardeşim, sağolasın..
mustafa_xtar

mustafa_xtar

Mübarek Üye · 5.606 mesaj

a.s hoş geldin

Türksat 3/A Frekans: 12729

Sembol Rate: 30000 Polarizasyon: Vertical Fec: 5/6 42º
nihalim

nihalim

Mübarek Üye · 2.593 mesaj

aleykümselam kardeşim hoşgeldin nasılsın ...
çok kötüyüm:A inanın adınızı dörünce sevindim ve selamınızı almak istedim...
dualarınıza ihtiyacım var dualarınızda benide unutmayın ...ALLAH c.c. emanet olun...selam ve dua ile...selametle İNŞALLAH...

TEKRAR HOŞGELDİNİZ
YÂ RAB, KUSURUMUZU AFFET.BİZİ,KENDİNE KUL KABUL ET.EMANETİNİ KABZETMEK ZAMANINA KADAR BİZİ EMANETTE EMİN KIL.AMİN...

SAİD NURSİ
desertrose

desertrose

nihalimaleykümselam kardeşim hoşgeldin nasılsın ...
çok kötüyüm:A inanın adınızı dörünce sevindim ve selamınızı almak istedim...
dualarınıza ihtiyacım var dualarınızda benide unutmayın ...ALLAH c.c. emanet olun...selam ve dua ile...selametle İNŞALLAH...

TEKRAR HOŞGELDİNİZ

Canım kardeşim. Hayırdır ya ne yin var? Derdini söylemeyen derman bulamaz, sana dua edicem inşaAllah.. Hoşbulduk diyemeyeceğim, üzgünsün sanırım :(:(
nihalim

nihalim

Mübarek Üye · 2.593 mesaj

desertrose, post: 544879, member: 39422Canım kardeşim. Hayırdır ya ne yin var? Derdini söylemeyen derman bulamaz, sana dua edicem inşaAllah.. Hoşbulduk diyemeyeceğim, üzgünsün sanırım :(:(

kardeşim canım sağol dualarında beni unutma inanın şuan açıklayamıyorum :A zaten ağlamasamda pek anlatmayı beceremiyorum...İNŞALLAH yarın son bulacak diyorum içimden öyledemek geliyor...canım senide üzdüm kusura bakma ....selam ve dua ile ...selametle...
YÂ RAB, KUSURUMUZU AFFET.BİZİ,KENDİNE KUL KABUL ET.EMANETİNİ KABZETMEK ZAMANINA KADAR BİZİ EMANETTE EMİN KIL.AMİN...

SAİD NURSİ
AFRA_NUR

AFRA_NUR

Mübarek Üye · 2.128 mesaj

Yine ben geldim ama bu sefer temelli geldim inşaAllah. Uzun zamandır yoktum bazı nedenlerden dolayı, sizleri çok özledim.. Nihayet geri döndüm. İnşaAllah beni unutmamışsınızdır, gerçi bazı forumlarda adımın anıldığını gördüm ve çok mutlu oldum :):)Fakat kimler kaldı, kimler gitti bilmiyorum.. Birsürü yeni arkadaşımızda katılmış aramıza, onlarda hoşgelmişler..

Buyrun gelin, göreyim hepinizi, kim var kim yok :)[/QUOT
aleyküm selaaaam güzel kardeşiiim hoşgeldin
ne iyi ettin de temelli geldin ,evet sen gideli site baya bi değişti yepyeni üyeler var eskilerden kimse kalmadı nerdeyse.belki sen gibi dönerler geri.neyse tekrar hoşgeldin o güzel paylaşımlarını bekliyoruz inşallah bidaha kaçma sakın:Dselam ve dua ile rabbime emanetsin canım
desertrose

desertrose

nihalim, post: 544889, member: 39422kardeşim canım sağol dualarında beni unutma inanın şuan açıklayamıyorum :A zaten ağlamasamda pek anlatmayı beceremiyorum...İNŞALLAH yarın son bulacak diyorum içimden öyledemek geliyor...canım senide üzdüm kusura bakma ....selam ve dua ile ...selametle...

Hep dualarımda olacaksın kardeşim, Rabbim kalbine ferahlık verir, işlerin yoluna girer dilerimki..

Kusur ne demek biz kardeşiz, beraber gülüp beraber ağlayacağız öyle değil mi? Zor bile olsa yüzünden tebessümü eksik etme..
Rabbime emanetsin B)
Devrancan

Devrancan

Üye · 23 mesaj

Hosgeldiniz!

Hosgeldiniz!

Ben yeniyim sizi tanimiyorum ama en icten dileklerimle hosgeldiniz diyorum. Tabii ilerki zamanlarda tanimak isterim sizi ve diger kardeslerimi. Allah razi olsun. BUrdaki yazilariniz ve konusmalariniz cok hosuma gitti. Ilk defa bu kadar aktif bir siteye rastladim. Ne kadar guzel. Rabbim dualarinizi kabul etsin Insaallah!
ekremeee

ekremeee

Mübarek Üye · 3.902 mesaj

selamun aleyküm tekrar hoşgeldiniz bende siz gittikten sonra gelmişim sanırım aşırı derecede abdurrahma nönül hayranıyım allaha emanet olun

.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Salatullah :.

.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Geldim Sana :.
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime

kasım hadi

kasım hadi

Mübarek Üye · 5.714 mesaj

selamün aleyküm kardeşim.
sen davet ettin,bizde icabet ettik.bende siz gittikten sonra gelenlerdenim.
hayatta böyle degilm.? birileri gider,birileri gelir.tek fark siteye dönüş oluyorda,dünyaya dönüş yok.:evet
tekrar hoş geldiniz,sefalar getirdiniz.selametle.
musa____

musa____

Kıdemli Üye · 260 mesaj

Selamın Aleyküm
Allaha Emanet Olun...
Hoşgeldiniz...
Bende Celalettin Ada Hastasıyım...
desertrose

desertrose

mustafa_xtara.s hoş geldin

Hoşbulduk inşaAllah..
desertrose

desertrose

AFRA_NUR, post: 544897, member: 39422

Yine ben geldim ama bu sefer temelli geldim inşaAllah. Uzun zamandır yoktum bazı nedenlerden dolayı, sizleri çok özledim.. Nihayet geri döndüm. İnşaAllah beni unutmamışsınızdır, gerçi bazı forumlarda adımın anıldığını gördüm ve çok mutlu oldum
Fakat kimler kaldı, kimler gitti bilmiyorum.. Birsürü yeni arkadaşımızda katılmış aramıza, onlarda hoşgelmişler..

Buyrun gelin, göreyim hepinizi, kim var kim yok :)[/QUOT
aleyküm selaaaam güzel kardeşiiim hoşgeldin
ne iyi ettin de temelli geldin ,evet sen gideli site baya bi değişti yepyeni üyeler var eskilerden kimse kalmadı nerdeyse.belki sen gibi dönerler geri.neyse tekrar hoşgeldin o güzel paylaşımlarını bekliyoruz inşallah bidaha kaçma sakın:Dselam ve dua ile rabbime emanetsin canım

Canım ablaaaaaaaaam, hoş bulduk da nerede bu sitenin ahalisi ya.. Kimse kalmamış neredeyse eskilerden:( İnşaAllah geri dönerler.. Yeni kardeşlerimiz de gelmiş ailemiz genişlemiş maşallah. Şimdilik kaçmaya niyetim yok ablam.. Buralardaım inşaAllah..
Selametle kal..
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.