| Duyuru: Safer Ayında Tavsiyeler |
|
|||||||
| Nasihatler Nasihattır dini mübin'in temeli gel kardeş gel bir nasihatta sen eyle |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||||
|
|||||
|
Yer: iStanßuL
Konular: 156
Teşekkür Sayısı: 25
76 konusuna 182 kere teşekkür edildi.
|
•Evimi bir parti sonrası temizlemek için
Saatlerce uğraşıyorsam, bir çok arkadaşım Var demektir. •Faturalarımı ödeyebiliyorsam, bir işim var demektir. •Pantolonum biraz sıkıyorsa, aç kalmıyorum demektir. •Gölgem beni izliyorsa, güneş ışığını görüyorum demektir. •Otobüsten indiğim yerden işyerime yolu uzun Buluyorsam, yürüyebiliyorum demektir. •Hükümet hakkında eleştiri yapabiliyor ve bu Eleştirileri başkalarından da duyuyorsam, konuşma özgürlüğümüz var demektir. •Otobüs beklerken yanımdaki adam Anahtarları ile oynuyor ve ben bu sesten rahatsız oluyorsam, duyuyorum demektir. •Camları silmem, çatıyı onarmam gerekiyorsa Bir evim var demektir. •Dogal gaz faturam yüklü geliyorsa, ısınıyorum demektir. •Yığınla yıkanacak ve ütülenecek çamaşırlarım varsa, yığınla giyeceğim var demektir. •Çalar saatim sabahın köründe çalıyorsa, Yaşıyorum demektir. •Akşamları kendimi yorgun hissediyor ve bacaklarım ağrıyorsa , o gün üretici olmuşum demektir. VE TÜM BUNLARIN FARKINA VARABILIYORSAM MUTLUYUM DEMEKTIR. ![]() ![]() Ey RABBİM ! SENİN için terk ettikleriMi,terk ettiğiMe sevindir beni... |
||||
|
|||||
| Bu konu için ´´GüLiѕтaи´´ kullanıcısına teşekkür edenler: | sıla1 (09-11-2009) |
![]() |
| İşaretlemeler |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|