| Duyuru: Mevlid Kandilinin Önemi |
|
|||||||
| İslami Programlar Bilgisayariniza Islam hakkında hemen hemen tüm programlari yükleyebileceginiz bölüm |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
| Bu konu için abı_hayat kullanıcısına teşekkür eden 3 üyemiz: |
|
|
#4 | ||||
|
|||||
|
Konular: 0
Teşekkür Sayısı: 0
0 konusuna 0 kere teşekkür edildi.
|
Allahim senden razi olsun,nerde ve nerelerde aramissam ben
bunalri bulamadim. Seni Allah karsima cikardi. Allah,ve Allah rasulu senden razi olsun.. Amin,bihurmeti seyidil murselin |
||||
|
|||||
|
|
#5 | ||||
|
|||||
|
Konular: 0
Teşekkür Sayısı: 0
0 konusuna 0 kere teşekkür edildi.
|
Selamunaleykum Abim,
Yenikden ellerine saglik diliyorum, Abim hepsini indirdim ve denedim,cok mukkembel calisiyor. Ama 7 inci cd den 5 inci parti indiremiyorum, rapidshare dosyanin olmadigin bildiriyor. Bizahmet bunu duzelte bilirsen memnun olurum. Saygilarimla YAVUZ |
||||
|
|||||
|
|
#6 | ||||
|
|||||
|
Yer: manisa
Konular: 591
Teşekkür Sayısı: 181
34 konusuna 93 kere teşekkür edildi.
|
Alıntı:
ve aleykümselam can. bir kardeşime faydalı olduysam ne mutlu bana. inan kardeşim ben pc den pek anlamıyorum bunları başka bir siteden buldum. ama bu sitede pc den süper anlayan canlar var mesela takeoneve ismaile canlar.. onlar sana yardımcı olur inş. Allaha emanet ol yavuz kardeşim.... Konu abı_hayat tarafından (10-11-2009 Saat 17:36 ) değiştirilmiştir. |
||||
|
|||||
|
|
#7 | ||||
|
|||||
|
Konular: 23
Teşekkür Sayısı: 321
15 konusuna 64 kere teşekkür edildi.
|
Esselamu aleykum,
Çabaların,emeklerin için teşekkür ederim kardeşim ben yaklaşık 2 senedir arapça eğitimi almaktayım bu setin bana faydası olacağına inanıyorum indirmeye başladım inşaallah,tekrar teşekkür ederim ...
![]() İnnellahe Seriul Hisab (Şüphesiz ALLAH c.c. Hesapları Çabuk Görücüdür )
http://www.islamisorular.net/ |
||||
|
|||||
|
|
#8 | ||||
|
|||||
|
Yer: manisa
Konular: 591
Teşekkür Sayısı: 181
34 konusuna 93 kere teşekkür edildi.
|
[QUOTE=ERZURUMLİ;1194588]Esselamu aleykum,
Çabaların,emeklerin için teşekkür ederim kardeşim ben yaklaşık 2 senedir arapça eğitimi almaktayım bu setin bana faydası olacağına inanıyorum indirmeye başladım inşaallah,tekrar teşekkür ederim ... [/QUOrica ederim can, Mevla yardıncın olsun... |
||||
|
|||||
|
|
#9 | ||||
|
|||||
|
Konular: 23
Teşekkür Sayısı: 321
15 konusuna 64 kere teşekkür edildi.
|
abı-hayat kardeşim 7.cd nin 5.Partı nı Upload ederken hata yapmış olma ihtimalin varmı çünkü error diye yanıt veriyor sayfa,eğer sen upload etti isen 7/5 i bir daha upload edebilirmisin sana zahmet,ilgilenirsen teşekkür ederim...
|
||||
|
|||||
|
|
#10 | ||||
|
|||||
|
Konular: 204
Teşekkür Sayısı: 182
93 konusuna 328 kere teşekkür edildi.
|
Alıntı:
Aşağıdaki linkden faydalanabilirsin değerli kardeşim Hepsi aynı derslerdir, üç ayrı link Selametle http://errahman.de/Arapca-ogrenim-seti.txt Index of /3/items/arapca-ogretim-seti/ Arapça Dersi, Arapça Dersleri, Arapça Öğretmeni ![]() Herne ki güzeldir, Allah sevgisinden başka, Hepsi câna zehirdir, şeker gibi de olsa! http://www.islamisorular.net/ |
||||
|
|||||
![]() |
| İşaretlemeler |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|