Ramazan ayının faziletleri ve Oruç hakkında eklenen bazı yazı başlıkları ? Müjdeler olsun! REYYAN kapısı aralandı ? Geldi yine gül mevsimi ? Ramazanda ibadet ve iyiliğin sevabı ? Ramazan ve Günahlarımız ? Osmanlı'da Ramazan Sofrası ? RAMAZAN AYI
duygu42´isimli üyeden Alıntı Soru Namazı bir kadın çorapsız kılabilir mi? Ben evde devamlı çorapsız kılıyorum. Cevabımız Değerli Kardeşimiz; Avret yerleri, erkek ve kadında örtülmesi farz olup başkalarına gösterilmesi harâm olan uzuvlardır. Erkeklerde avret yerleri, göbekten diz kapağının altına kadar olan kısımdır. Kadınlarda ise avret, yüz, el ve ayaklar dışında bütün vücuttur. Bu nedenle kadınların çorapsız namaz kılması bazı alimlere göre mekruh ise de yine de namazları geçerlidir. Erkeklerin çorapsız namaz kılmalarının ve imamlık yapmalarının ise bir sakıncası yoktur. Sorularla İslamiyet | Sorularlaislamiyet.com küçük-kul´isimli üyeden Alıntı ALLAH razı olsun ablacmm amin ablam
▼ _şimal_ adlı üyenin imzası ATEŞE DAYANABİLECEĞİN KADAR GÜNAH İŞLE!!!!
emeğine sağlık kuşum Rabbim razı olsun
▼ ayşe.a adlı üyenin imzası BİR MUM, DİĞER BİR MUMU TUTUŞTURMAKLA IŞIĞINDAN BİR ŞEY KAYBETMEZ...
ayşe.a´isimli üyeden Alıntı emeğine sağlık kuşum Rabbim razı olsun canım amin cümlemizden..
Bilgilendirme için Allah razı olsun ..
▼ Nazar57 adlı üyenin imzası ''Ceylanı, güzelliği için vururlar, en güzel meyveye çok taş atarlar; peki benim başörtümle neden bu kadar uğraştılar? Şimdi anlıyorum : Doğru yolda olanı taşlarlar..''
Forum Kuralları
İşaretlemeler